Căutare Live

Marcela Fota, dezvăluire neașteptată la un an de la moartea soțului său. Ce detaliu i-a uimit pe mulți: „Nu pot să fiu ipocrită”

La finalul lunii decembrie a anului trecut, celebra cântăreață Marcela Fota și-a pierdut soțul. Bărbatul avea 47 de ani, a făcut infarct și nu a mai putut fi resuscitat. A trecut un an și artista, împreună cu fiul ei, a făcut dezvăluiri emoționante la Acces Direct.

Marcela Fota a făcut dezvăluiri neașteptate în cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1

capturi acces direct/antena 1

Pe 28 decembrie 2020, Minel Păpăroiu s-a trezit de dimineață și a plecat la Direcția de Taxe și impozite din Craiova. Ceva minute mai târziu, omului i s-a făcut rău. A făcut infarct și nu a mai putut fi resuscitat, așa că medicii au declarant decesul. Au urmat momente greu de imaginat pentru cântăreața de muzică populară. Femeia nu doar că a trebuit să îndure o imensă durere, ci și să aibă grijă de fiul său, în vârstă de 11 ani. Acum, la un an de la tragedie, Marcela Fota a făcut dezvăluiri neașteptate despre ea și despre fiul său, David.

Ce a dezvăluit Marcela Fota, la un an după ce și-a pierdut soțul, în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1

Viaţa a pus-o la grea încercare, dar a găsit puterea să meargă mai departe. Marcela Fota şi-a pierdut soţul, dar dragostea pentru fiul său, David, a transformat-o într-o învingătoare. Acum, la un an de la tragedie, durerea este la fel de mare, însă îndrăgita artista luptă să fie o femeie puternică pentru băiețelul ei, în vârstă de 12 ani.

Citește și: Marcela Fota are o legătură paranormală cu soțul său, care a murit în urmă cu 8 luni. Ce a dezvăluit despre experiența neobișnuită

Marcela Fota și fiul ei se înțeleg foarte bine. Cei doi s-au apropiat și mai mult de când l-au pierdut pe tatăl și soțul lor. Solista a povestit că, după pierderea uriașă, băiatul a devenit mai responsabil și așa a reușit și ea să facă față durerii.

Azi, în exclusivitate, îndrăgita artistă a reușit să îl convingă pe fiul său să apară la televizor, spre marea bucurie a fanilor. Totuși, amuzată, Marcela Fota a dezvăluit cât a „negociat” cu tânărul David pentru ca acesta să accepte să apară în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

Stând de vorbă cu Simona Gherghe, Marcela Fota a dezvăluit mai multe detalii despre fiul său, David, și despre pasiunile sale.

Citește și: Marcela Fota, semn prevestitor înainte de moartea soțului! Ce i s-a întâmplat: „A fost o dimineață ca niciodată”

„Maturizarea, deși eu am evitat-o pe cât am putut, a venit odată cu această întâmplare. Dar eu nu i-am pus nicio povară sau responsabilitate, pur și simplu a venit involuntar această maturizare și cred că a conștientizat această întâmplare mai mult decât a arătat. Mi-am dat seama când s-a întâmplat maturizarea atunci când a început să îmi trimită mesaje să mă întrebe unde sunt, lucru pe care nu îl făcea niciodată înainte”, a dezvăluit Marcela Fota despre fiul său, David.

Stând de vorbă cu Mirela Vaida, îndrăgita interpretă a dezvăluit și alte detalii surprinzătoare.

„Peste durere nu ai cum să treci și poate nici nu vreau să trec, pentru că asta ar însemna să îl scot definitiv din viața mea. În acest moment nu este cazul să mă gândesc la așa ceva, la altă relație. Acum când simt cum se îndepărtează David de mine simt și mai mult nevoia să fiu mai aproape de el. Nu pot să fiu atât de ipocrită să spun că nu cred că îmi voi reface viața, dar cel puțin momentan nu sunt pregătită pentru așa ceva. Noi ne-am pregătit psihic să trăim cu viața asta, cu ce ne-a fost dat să ducem, momentan la nivelul ăsta suntem”, a dezvăluit artista, explicând faptul că în prezent alege să se dedice în totalitate fiului său și nu simte nevoia să își refacă viața alături de un alt bărbat.

Ce alte detalii a mai dezvăluit Marcela Fota? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

Ultimele știri
x