Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Margherita din Clejani a plecat din casa părintească. Vedeta s-a mutat în centrul Capitalei, într-o locuință de lux

Cu avânt şi cu multe trolere, în spinare, a plecat din casa părintească într-un loc de vis, unde este unica stăpână.

Şi-a făcut bagajele în urmă cu ceva timp şi a fugit de acasă! Margherita din Clejani s-a mutat singură, într-un apartament de lux, tocmai în buricul Capitalei. Iar acolo, ce credeţi?! Mănâncă de dimineaţă până seară doar pătrunjel!

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi a decis că e timpul să se mute de lângă părinți, într-un apartament de lux, iar acum e pregătită să facă față cu brio tuturor provocărilor și să devină o femeie responsabilă!

Pentru că a ajuns la o vârstă în care nu mai vrea să stea cu părinții, Margherita de la Clejani a decis că e timpul să aibă mai multe responsabilități, așa că a decis să se mute singură. Vedeta și-a prezentat apartamentul de lux din Capitală!

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro