Căutare Live

Lacrimi de fericire! Maria și-a reîntâlnit mama după 30 de ani! Cum a decurs revederea lor, în platoul "Acces Direct"

Întâlnire emoționantă la "Acces Direct". Maria, femeia care a impresionat o ţară întreagă cu povestea ei cutremurătoare, s-a reîntâlnit cu familia ei!

La doisprezece ani a fugit de acasă, pentru că nu mai știa, unde să se ascundă de bătăile tatălui. A fost pierdută la barbut și a ajuns să fie sclava aproape 30 ani în familiile de bogați. A născut un băiețel la 15 ani, dar care i-a fost smuls din brațe, după o noapte de către tatăl copilului. De un an și 4 luni și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat. Este povestea cutremurătoare a Mariei, o tânără care spune că ar fi ajuns servitoare dintr-o familie în alta, în funcţie de cine pierdea la barbut.

Poveste cutremurătoare! Femeia fără identitate câștigată la barbut și vândută ca sclavă, timp de 30 de ani!

După ce povestea ei a fost prezentată ieri la Acces Direct, astăzi, norocul i-a surâs femeii, care și-a revăzut mama după aproximativ treizeci de ani.

Întâlnirea a fost una extrem de emoționantă pentru ambele femei, iar mama Mariei a povestit cum s-a întâmplat tot, de s-a ajuns aici.

Maria a avut parte de un destin crunt, femeia nu știe să scrie, iar la vârsta de cicisprezece ani a născut un copil.

Maria s-a reîntâlnit cu mama ei după treizeci de ani

Povestea tragică a Mariei a început la vârsta de doisprezece ani, când, sătulă de bătaile primite de la tatăl său, micuța a plecat de acasă, unde a văzut cu ochii. S-a urcat într-un tren și a plecat în lume. Într-o gară a fost luată de o familie care au pus-o sa aiba grijă de copiii lor. Avea doar șapte ani, dar era bonă pentru alți copii, mai mici.

Adevărul gol goluț despre "Jador Adevărat"! Artistul, filmat fără perdea în intimitatea casei sale! Ce surpriză le pregățește fanilor | Video

Povestea Mariei a continuat, după ce a ajuns la o alta familie, dar în București.

"Dormeam pe jos, într-o cămăruță, alături de alți copii", Mă jigneau, dar treceam cu vederea.", povestea Maria.

Urmăriți cum a decurs întâlnirea cu mama ei, în platoul de la Acces Direct, după treizeci de ani, timp in care nu au știut una de cealalta nimic.

Îți mai amintești de Sorin Brotnei, fostul component al trupei Akcent? Iată ce preocupări are acum artistul!... Cine mai e ca ei? Vulpiţa şi Viorel, milionari pentru o zi! Soții Stegaru au ajuns în rând cu bogații țării!...
Ultimele știri