Căutare Live

Probleme pentru Marian Cleante și Diana Matei în vacanța din Mexic. Prin ce au trecut cei doi

Artiștii Diana Matei și Marian Cleante și-au început anul cu o vacanță în Cancun unde au avut parte de momente frumoase dar și de ceva peripeții. Zborul cu avionul a fost pentru artist un coșmar și a trebuit să ia pastile pentru a se liniști.

Diana Matei și Marian Cleante s-au întors dintr-o vacanță cu peripeții din Mexic

A1

Întorși din vacanță și invitați în platoul emisiunii Access direct, prezentat de Mirela Vaida, artiștii au povestit despre frumusețea locurilor vizitate, despre cum s-au distrat împreună cu grupul de prieteni cu care au plecat.

Totodată, au povestit despre cum au cântat împreună cu artiștii locali, dar și despre cum au fost invadați de iguane și cum au înțeles mai bine istoria locului.

Citește și:Diana Matei și Marian Cleante, testul relației. Cât de bine se cunosc cei doi

Marian Cleante, despre zborul cu avionul: “A fost teribil în avion. Mi-a dat stewardesa o pastilă ca să mă mai calmez. Nu știu cum oamenii pot zbura liniștiți”

Însă, cea mai mare spaimă a lui Marian Cleante a fost zborul cu avionul iar acesta a fost păcălit de Diana Matei că zborul va fi cu câteva ore mai scurt decât era în realitate.

A trebuit să-l păcălesc puțin pentru că lui îi e foarte frică să zboare cu avionul. Și i-am împachetat frumos informația, așa, cu fundiță roșie. I-am spus că zburăm vreo două ore până la Amsterdam și apoi vreo cinci-șase ore până la destinație, a spus Diana Matei.

Mie îmi place să călătoresc. Lui i-a dat stewardesa o pastilă ca să se liniștească și s-a rugat, pentru că e o persoană credincioasă, a mai povestit Diana Matei.

Citește și:Diana Matei și Marian Cleante cântă piesa Hai vino de mă fură, la Neatza cu Răzvan și Dani

Cei doi au călătorit fără fiul lor iar Diana vrea ca anul viitor să aleagă o altă destinație îndepărtată, însă a fost avertizată de soțul ei că el va arămâne acasă cu copilul.

Nu, nu, nu. Eu nu mai merg. Rămân acasă cu copilul și tu te duci unde vrei. Sunt ok să zbor distanțe scurte, însă un zbor așa lung nu mai fac. Nici nu pot să spun că a meritat efortul dacă stau să mă gândesc la spaima pe care am trăit-o în avion, a precizat, de pe acum, Marian Cleante.

Cum a reacționat Liviu Olteanu la acuzațiile aduse de soția sa, Maria Roman:” Lumea mă cunoaște. Nu am făcut rău nimănui...
Ultimele știri
x