Căutare Live

Martorul lui Viorel Stegaru face dezvăluiri! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, între Vulpiţa şi Rafaelo? Cuvinte acide între Rafa si Vio! |VIDEO

Martorul lui Viorel spune adevărul despre ce s-a întâmplat cu adevărat între Vulpița și Rafaelo. Discuția se termină cu reproșuri între cei doi bărbați.

După ce soţul Vulpiţei a făcut acuzaţii extrem de grave la adresa colegului său de scenă, Rafaelo. Cel care, până ieri, îi era bun prieten, după cum chiar Viorel a zis, în repetate rânduri.

Gata! S-a stricat prietenia! Trioul Rafa-Vero-Vio s-a destrămat! Viorel, acuzaţii dure la adresa celor doi! |Video

Ei bine, aseară, deşi ar fi trebuit să fie o seară frumoasă şi plină de veselie, pentru că cei trei au fost invitaţi să cânte în platoul emisiunii ShowBiz Report, de la Antena Stars, Viorel a luat foc şi a declanşat o ceartă de zile mari, dar si dezbinarea trioului deja format.

După ce Viorel, orbit de gelozie i-a acuzat pe Rafa și pe Veronica , cum ca între ei ar exista o legatură care nu ar avea treabă cu aprtea profesională, bărbatul a susținut ca are și martori în acest sens.

Dispariție misterioasă în casa Stegaru! Verighetele soților nu mai sunt! Viorel o acuză pe Veronica!

Asa ca a numit-o pe Natașa alias Ludmila, care este redactorul emisiunii, drept martor la scena de infidelitate.

Asa că, în urma un unei asemenea acuze, Natașa s-a văzut invitată de onoare la Acces Direct, unde a trebuit sa confirme sau infirme spusele lui Viorel.

Viorel, foc și pară! Acuzații fără precedent! Bărbatul a sărit la gâtul Vulpiței! |Video

Din observațiile Natașei, se pare că într-adevar între Vulpița și Rafa exista o atracție, care nu a fost infirmată e cei doi, doar că are legătura strict cu planul profesional.

Urmăriți reactiile celor implicați, ale familiei Stegaru, dar si a lui Rafa care este hotârât să rupă legătura de prietenie cu Viorel, după acuzele pe care acesta i le-a adus, în ciuda faptului ca artistul Rafa s-a implicat în a-i ajuta pe soții de la Blăgești.

E sărmană în Blăgești, dar divă la București! Vulpița, Viorel si Rafa, un trio de succes! Cei trei se plimbă între televiziuni și fac senzație pe unde trec! VIDEO

Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Gata! S-a stricat prietenia! Trioul Rafa-Vero-Vio s-a destrămat! Viorel, acuzaţii dure la adresa celor doi! |Video... Viorel din Blăgești, călcat în picioare! La propriu! Frumoasa maseuză Cristina l-a vindecat de suferință! |Video...
Ultimele știri
x