Căutare Live

VIDEO/ Medicii Felix şi Mădălina Popescu şi-au construit un imperiu de pe urma calviţiei bărbaţilor! Cum arată casa inedită a acestora

Au un adevărat imperiu în stil gotic baroc construit din păr. Sau mai bine zis, din afacerea cu transplantul de păr. Este vorba despre doi medici renumiţi pe la care au trecut foarte multe celebrităţi care au avut probleme cu podoaba capilară. 

Felix și Mădălina Popescu

Poate părea o întrebare adresată, aşa mai în glumă, dar este una cât se poate de serioasă pentru că, de pe urma calviţiei bărbaţilor, medicii Felix şi Mădălina Popescu şi-au construit un imperiu! Şi de aici începe povestea: Felix şi Mădălina sunt cei mai căutaţi medici din domeniul implantului de păr.

„A trecut să spunem, între ghilimele perioada de tabu, și bărbații și-au dat seama în sfârșit că este un lucru normal fiziologic de a avea grijă de aspectul fizic”, a declarat Felix.

O intervenție de transplant de păr poat dura două ore sau patru până la 16-20 ore făcute pe parcursul a două zile. De asemenea, prețul pentru o astfel de intervenție începe de la 3.000 de euro și poate ajunge și la 7.000 de euro.

Casa lor este cu adevărat locul unde se simt cel mai bine. Doctorii Felix și Mădălina Popescu și-au creat un design care poate părea ciudat pentru unii, însă pentru ei este acasă. Cu decorațiuni precum cranii în diferite forme și culori, cu pereții negri și gresie care iși schimbă culoarea, cei doi au o mansardă în stil gotic baroc, inspirată din castelele pe care le-au vizitat.

Plânge de dorul soției! Părăsit după 20 de ani! Gigel Gherghiceanu: S-a dus să ia pâine, dar nu s-a mai întors!... VIDEO/ Emilia Ghinescu, dezvăluiri cutremurătoare! Frumoasa interpretă a vorbit despre cele mai dificile clipe din viaţa...
Ultimele știri
x