Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Cum va avea de suferit fetița lui Laurette, după ce a fost bătută! Medicii i-au dat o veste cumplită! „Copilul meu se va chinui mulți ani de acum înainte”

Laurette Atindehou a dezvăluit că după ce a fost bătută la școală, fiica ei, Serena, va avea de suferit mulți ani. Medicii i-au dat o veste cumplită.

Laurette la „Acces Direct”.

Vedeta a povestit și că a îngenuncheat în fața fiicei ei, când a văzut-o plângând, cu dintele definitiv spart.

„M-am pus în genunchi, am luat-o în brațe. Îi curgeau lacrimile. Acum merge la psiholog, pentru că nu mai vrea să meargă la școală”, a spus vedeta.

La cabinetul stomatologic, verdictul specialiștilor a fost unul cumplit. Fetița va avea de suferit mulți ani de acum înainte.

Citește și: Fiica lui Laurette a fost bătută la școală! Vedeta, apel disperat! „Copilul meu nu trebuie bătut, scuipat, batjocorit, doar pentru că are o altă culoare a pielii” – Foto

„Asta mă doare cel mai mult. Că este dantura ei, adică nu este dințișorul de lapte. Când am intrat în cabinetul stomatologic, dințișorul ei era într-un șervețel. L-au băgat într-o sitcluță cu nu știu ce soluție. A trebuit să stăm acolo patru ore și jumătate, pentru că a avut loc o adevărată procedură. A trbuit să mergm la o radiografie, pentru că s-a lovit atât de tare, când a căzut pe gresie, încât dintele a fost împins în sus. Trebuie să facem radiografie la fiecare două luni, ca să nu cumva să facă vreo necroză sus în gingie”, a spus Laurette, la „Acces Direct”.

Citește și: Laurette, noi dezvăluiri șocante, după ce fiicei sale i-a fost spart un dinte la școală! Ce i-au spus părinții bătăușului! „Am fost luată la mișto, umilită!”

„Până la vârsta de 14 ani, la fiecare două luni, trebuie să facă radiografie, să nu facă necroză. Dintele acum este lipit, există o proteză care să îl țină. Acum nu mai mănâncă rece, nu mai bea cald, nu mai poate mânca pâine, fructe. Copilul meu se va chinui până la vârsta de 14 ani și poate și mai mult”, a mai spus vedeta.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro