Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Medicul bătut teribil chiar de soțul său, șef al Direcției Generale Anticorupție! Declarații terifiante din iadul îndurat de femeie! „Îmi dădea pumni în cap”

 

Doamna doctor Cristina Ciobanu spune că trăieşte cel mai negru coşmar al vieţii de când l-a cunoscut pe soţul ei, șef al Direcției Generale Anticorupție Călărași.

E un medic foarte apreciat, însă ce se ascunde în spatele halatului alb şi al zâmbetului pe care-l afișează în fața pacienților este cumplit! Când ajunge acasă devine un simpli sac de box pentru partenerul său.

 Doctorița de pe ambulanța Călărași vorbește despre abuzuri greu de imaginat și cu atât mai greu de îndurat! 

„Mă bătea în cap, îmi dădea cu pumnii în cap, cu pumnii în torace, în membre. Am avut mâna ruptă, picior rupt, coste rupte. În aeroport în Lisabona am fost bătută și abandonată fără acte, fără bani”

Și dezvăluirile nu se opresc aici!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe