Minodora, la un pas de a-și pierde viața din cauza greutății sale. Cât a slăbit artista

Minodora, celebra cântăreață de muzică de petrecere, a venit în platoul Acces Direct și ne-a arătat că este într-o formă de zile mari.

Artista gătește mâncăruri tradiționale în continuare, dar mănâncă foarte puțin din toate pentru că nu mai are poftă de mâncare.

antena 1

Minodora, cunoscută pentru muzica de petrecere pe care o cântă, și-a schimbat complet viața când a decis să recurgă la o dietă drastică din cauza faptului că se confrunta cu unele probleme de sănătate.

Minodora a slăbit peste 30 de kilograme cu ajutorul unei diete minune, dar și a unei intervenții care a ajutat-o extrem de mult, micșorându-i stomacul

La ce dietă a apelat Minodora

Minodora arată fabulos acum după ce a slăbit mai bine de 30 de kilograme. Frumoasa cântăreață a ajuns de la 100 kg la 62 kg și se simte foarte bine. Minodora a mai precizat că țelul ei este să ajungă la 60 kg.

Secretul ei este că mănâncă foarte puțin. Artista a povestit că gătește mâncăruri tradiționale în continuare, dar mănâncă porții mici pentru că nu mai are poftă de mâncare.

Citește și: Minodora, surpriză emoționantă pentru fani. Artista cântă o melodie de Crăciun împreună cu băiețelul său

În 2017, Minodora a apelat la operația de micșorare de stomac. Ea a explicat că această operație nu taie pofta de mâncare, ci te face să nu poți mânca foarte mult la început. În perioada de recuperare, de 3-4 luni, Minodora a mâncat foarte puțin. După operație, ea a acumulat însă 5 kilograme.

Atunci când s-a hotărât să slăbească, Minodora a pornit de la 100 kg și a slăbit acum având 62 kg.

Ce problemă de sănătate a determinat-o să se opereze

Minodora a avut o problemă la nivel de colon pentru că suferă de constipație. Această intervenție nu doar că a ajutat-o să scape de problemele pe care le avea la colon, dar a salvat-o de la diabet, în special pentru că mai mulți membrii din familia ei suferă de această afecțiune.

Internarea și operația a durat o zi și spune că a ajutat-o foarte mult. De asemenea, Minodora a mai adăugat faptul că regretă că a așteptat prea mult până s-a decis să facă această intervenție.

Citește și: Minodora, transformare spectaculoasă. A slăbit foarte mult și este de nerecunoscut

Artista continuă să ia vitamine și mănâncă mesele normale. De asemenea, ea a apelat la mai multe suplimente care au ajutat-o să se mențină în formă. Nu a neglijat nici sportul, mărturisind că a ajutat-o foarte mult să se tonifieze.

Până la intervenția la stomac, ea a slăbit mâncând corect și făcând sport, după ce a pus un pariu cu un prieten. Astfel a reușit să slăbească 23 kg. Dar, la acea perioadă, dacă se abătea de la regulă doar puțin, începea să se îngrașe.

Ce sfaturi oferă femeilor care vor să slăbească

Artista spune că trebuie să apelezi la un supliment care taie pofta de dulciuri. Un alt lucru important este să lași spațiu între mese și să nu mai existe gustări între mese pentru că e prea multă mâncare.

Ce părere are soțul ei, Liviu, de noua transformare

Minodora a povestit că soțul ei este foarte încântat de faptul că ea a reușit să slăbească și o îndeamnă să facă sport mai des pentru a se tonifia.

Ultimele știri