Live acum
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Mirela Vaida a făcut-o praf pe Vulpița, în direct. Cum a reușit Veronica să o facă să răbufnească: „Ce, o facem sfântă? Ne închinăm la ea?!”

Veronica Stegaru și-a făcut bagajele și a plecat din București. În ediția de vineri, Vulpița și-a luat adio de la echipa Acces Direct, însă un detaliu a scos-o din minți pe Mirela Vaida.

Mirela Vaida a făcut-o praf pe Vulpița, în direct. Cum a reușit Veronica să o facă să răbufnească: „Ce, o facem sfântă? Ne închinăm la ea?!”

Veronica Stegaru l-a părăsit definitiv pe Viorel, bărbatul alături de care a aparut, zi de zi la tv, în ultimele șase luni. Tânăra și-a făcut bagajele și a pornit spre satul pe care tot ea l-a făcut celebru în România: Blăgești.

Cu puțin timp înainte de a ajunge la destinație, Veronica a transmis un ultim mesaj echipei Acces Direct. Printre cuvintele emoționante de adio, s-a strecurat un detaliu ce a deranjat-o pe gazda emisiunii.

Mirela Vaida a întrerupt momentul, ținând să puncteze câteva aspecte foarte importante despre efectul pe care Veronica ar fi trebu să îl aibă, de fapt asupra tuturor celor care au interacționat cu ea sau pur și simplu au urmărit-o.

„Ea a plecat de bunăvoie, și-a părăsit bărbatul după ce, mai întâi, și-a părăsit copilul! Stați un pic, c-o facem sfântă! Mai avem un pic și ne închinăm la ea”, a spus Mirela Vaida.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct i-a dat un sfat Veronicăi:

„Tu trebuie să înțelegi un lucru. Ți-l spun eu, că sunt un pic mai dură, de felul meu. Tu vezi de copil! Indiferent ce faci în viața asta, nu pierde legătura cu propriul tău copil! Este singurul lucru bun pe care tu îl poți face pe pământul ăsta. Ai înțeles?”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro