Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mirela Vaida a răbufnit în direct: „Dacă se dă unul mai tare la voi mieunați pe sub masă”

Printre lacrimi îşi acuză soţul că i-ar fi distrus casa, după ce ieri l-a acuzat, în faţa întregii ţări, că ar fi gonit-o din gospodărie şi că ar fi ameninţat-o cu un cuţit! Tânăra mamă care a fugit de teamă, cu cei trei copii ai săi, simte că trăieşte un coşmar din care nu se mai poate trezi.

Femeia care de o săptămână a ajuns, practic, la mila sorţii, e disperată pentru că nu ştie încotro s-o apuce.

O tânără mamă de 34 ani din Bârlad acuză că ar fi fost bătută și alungată din propria casă de către concubinul cu care are trei copii. Femeia spune că ar fi împreună de 17 ani, iar problemele s-ar fi agravat acum două luni, atunci când bărbatul ar fi căzut în patima băuturii.

citește și: Femeie din Bârlad, strivită cu frigiderul și bătută de partener! „Veți arde ca șobolanii în casă, cu tot cu copii”

Femeia și concubinul s-au cunoscut la o discotecă, când ea avea doar 17 ani. La câteva luni s-au mutat împreună la părinții bărbatului, dar apoi au mers în chirie, fiincă socrii fetei nu erau de acord cu relația.

Cei doi au obținut un lot de pământ de la primărie și au construit o casă, care e pe numele femeii în prezent. Aceasta a fost plecată în străinătate, a muncit și a trimis bani acasă, pentru familie și pentru construirea locuinței. Doar că acum, bărbatul a alungat-o.

citește și: Mirela Vaida de la Acces Direct s-a trezit cu vulpea la ușa casei! „Ăsta e blestemul meu”

Femeia a mărturisit faptul că partenerul ei obișnuia să o bată constant din cauza băuturii, doar că în ultimele două luni situația s-a agravat.

Invitată la emisiunea celor de la Acces Direct, mama a povestit noi detalii cutremurătoare despre situația în care se află. Acesta a fost și momentul în care Mirela Vaida nu și-a mai putut stăpâni revolta și a răbufnit, chiar în timpul emisiunii! Urmărește materialele video de mai sus ca să vezi ce s-a întâmplat!

Video