Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Mirela Vaida are cea mai tare soacră: "Mi-a pregătit o baie fierbinte cu spumă. Tot ea mi-a făcut și poza de pe Facebook"

Mirela Vaida susține că are cea mai tare soacră din lume. Prezentatoarea este răsfățată de mama soțului ei cu băi fierbinți cu spume ca să se relaxeze.

"Eu și soacra mea suntem niște fete foarte de gașcă! Contrar stereotipului de soacră care în general e de poamă acră, soacră-mea e de gașcă", spune plină de voioșie Mirela Vaida.

Proaspăta mămică ne povestește cu haz cât de dificil este să înțărci copilul după ce opt luni de zile ai alăptat neîncetat. Să fii mamă presupune extrem de mult efort, mai ales în perioada aceasta. Mirela Vaida vorbește pentru toate mămicile care știu cum e să nu dormi și să te doară fiecare perimetru al corpului când încerci să-ți înveți copilașul să renunțe la sân. Povestea este despre soacra ei pe care o iubește extrem de tare mai ales când se înțeleg din priviri. "Nu vrei tu mai bine ca să te relaxezi să faci o baie fierbinte, în cadă, cu spumă?", îi propune iubita sa soacră.

Aceasta ia dat să bea ceva în pahar și totodată i-a făcut și poză: "Păi cine mai are soacră ca a mea?"

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro