Live acumMireasa Sezonul 3
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mirela Vaida are o voce uluitoare. Vedeta a lansat piesa „Bate toba mărunțel”, perfectă pentru orice petrecere

Mirela Vaida, îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” de la Antena, și-a bucurat fanii din plin atunci când a anunțat faptul că a lansat o super piesă în colaborare cu Formația Basarabia! Cum sună melodia „Bate toba mărunțel” și ce voce impresionantă are vedeta?

Mirela Vaida a lansat de curând o piesă în colaborare cu Formația Basarabia

Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate și talentate vedete din România.

De-a lungul timpului am putut s-o vedem prezentând emisiuni precum „Totul pentru dragoste”, „Mireasă pentru fiul meu” sau „Acces Direct” și am urmărit-o în piese de teatru și spectacole de succes.

Mirela Vaida și Formația Basarabia au lansat piesa „Bate toba mărunțel”

Printre realizările cu care se mândrește artista se numără și rolul pe care l-a interpretat în musicalul „Mamma Mia, atât de apreciat de public.

De fiecare dată, Mirela Vaida a fost o adevărată profesionistă și a demonstrat că merită pe deplin să o numim artistă.

citește și: Mirela Vaida, rețete savuroase de pâine și pizza, făcute în casă! Ce trucuri culinare a dezvăluit vedeta

Deși o putem vedea aproape zilnic la emisiunea „Acces Direct”, vedeta postului Antena 1 nu se oprește aici. Recent, aceasta și-a surprins fanii cu clipurile video pe care le-a publicat pe canalul său oficial de YouTube.

Am putut s-o vedem pe Mirela Vaida gătind pâine de casă sau pizza, totul în timp ce și-a supravegheat cu multă atenție cei trei copiii năzdrăvani și plini de energie. Tot ea ne-a arătat cât de palpitantă îi este viața de mamă.

Extrem de activă atât profesional cât și în viața de zi cu zi, vedeta este apreciată de fanii săi pentru modul în care reușește să le facă pe toate.

citește și: Mirela Vaida și copiii săi, protagoniștii unor episoade amuzante pe YouTube! Ce a dezvăluit vedeta

Și asta nu e tot! Mirela Vaida a lansat de curând o piesă în colaborare cu Formația Basarabia. Melodia se numește „Bate toba mărunțel” și ce vocea vedetei de la Antena 1 sună de-a dreptul impresionant.

Îmbrăcată cu un superb costum popular și purtând floare în păr, îndrăgita prezentatoare a cucerit instant inimile fanilor și videoclipul piesei a adunat mii de vizualizări în doar câteva minute.

Mirela Vaida, concurentă la „Te cunosc de undeva!” 2021 de la Antena 1

Obişnuită cu scena emisiunii „Te cunosc de undeva” dar doar în calitate de invitat special, de data aceasta, Mirela Vaida a acceptat provocarea și a ales să devină concurent!

„Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte...

Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”, a dezvăluit

Video