Live acumiUmor Sezonul 10
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Mirela Vaida, cu umerii dezgoliți în platoul Acces Direct. Cum s-a afișat prezentatoarea TV la final de săptămână

Mirela Boureanu Vaida este o prezentatoare TV excepțională, dar și o cântăreață desăvârșită, care știe să facă o imagine bună pe micile ecrane. Ținuta în care s-a afișat în platoul Acces Direct, lăsând umerii dezgoliți, a atras admirația a zeci de mii de telespectatoare.

Mirela Vaida, ținută impecabilă la sfârșit de săptămână

Instagram/Mirela Vaida

Mirela Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare din televiziunea românească, a îmbrăcat o ținută extrem de stilată. Look-ul său fără cusur, dar și carisma sa debordantă au completat o imagine strălucitoare în platoul emisiunii.

Îndrăgita prezentatoare a Acces Direct, de la Antena 1, a demonstrat în repetate rânduri faptul că este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Lucru care se cunoaște și în stilul pe care îl abordează zi de zi. Este extrem de dichisită și atentă la toate detaliile atunci când se afișează în public.

Cu o finețe caracteristică, Mirela Vaida a pășit în platoul Acces Direct prezentând principalele subiecte de dezbatere în emisiune.

Vezi mai multe imagini cu ținuta Mirelei Vaida, în GALERIA FOTO

Prezentatoarea TV a încheiat săptămâna într-o ținută impecabilă, asorând o bluză albă care lasă la vedere într-un mod decent umerii dezgoliți. Look-ul impecabil a fost completat de o fustă mini neagră, o pereche de tocuri roșii și o coafură cu bucle, care îi oferă un aer adolescentin prezentatoarei.

Mirela Vaida, o concurentă desăvârșită la Te cunosc de undeva! 2021

Concurenta sezonului 16 a show-ului transformărilor a precizat că depune o muncă asiduă, pentru a ține pasul cu celelalte vedete participante.

Citește și: Mirela Vaida, ținută primăvăratică în emisiunea Acces Direct. Tocurile amețitoare pe care le-a încălțat prezentatoarea

„Eu aici sunt la mine acasă, stăpână, știu ce am de făcut, știu subiectele, invitații. Cumva rolul lor aici e clar. Știți ce e la Te cunosc de undeva? E greu! E muncă de-aia de faci răni în coate și în genunchi. E greu! Sunt cei mai buni concurenți de… vrodată. E o competiție foarte mare, sunt foarte buni, eu nu pot… Bine, mă țin și eu, dar să nu credeți că-s ca aici (n.r. la Access Direct), a mărturisit prezentatoarea, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Citește și: Ce studii are Mirela Boureanu Vaida, de fapt! Are inclusiv un atestat de programator

Obişnuită cu scena transforming show-ului în calitate de invitat special, de data aceasta, Mirela Vaida a păşit în spectaculosul joc al transformărilor: „Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte... Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”.

Trei perechi de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Mirela Vaida, dans din buric ca Shakira! Vedeta i-a uluit pe toți cu mișcările sale

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online Te cunosc de undeva! After Party. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop. Te cunosc de undeva! After Party face parte din seria de proiecte pe care site-ul www.a1.ro le pregăteşte odată cu lansarea grilei de primăvară, şi anume conţinut exclusiv sau tot felul de poveşti behind de scenes din timpul filmărilor.