Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Mirela Vaida de la Acces Direct s-a trezit cu vulpea la ușa casei! „Ăsta e blestemul meu”

Mirela Vaida, îndrăgita prezentatoare a emisiunii Acces Direct, a povestit prin ce momente de coșmar a trecut recent, când a descoperit o vulpe la ușa casei sale!

Nu se întâmplă în fiecare zi să descoperi că la ușa din sticlă a casei tale pândește o vulpe adevărată, ce privește curioasă la puiul de câine pe care tocmai ți l-ai luat.

„Eu aseară când am ajuns acasă…A venit o vulpe la mine în curte. Când am văzut am înnebunit. Practic, eu nu scap de vulpe. Vulpe peste tot, ăsta e blestemul meu”, a glumit Mirela Vaida, în timpul emisiunii Acces Direct.

Prezentatorea emisiunii Acces Direct a povestit că a reușit să pună rapid mâna pe telefon și să facă o poză, apoi și-a luat copiii, puiul de câine și a dispărut, ca să nu mai vadă vulpea ce dădea târcoale casei.

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să te amuzi copios de întâmplarea trăită recent de Mirela Vaida! Iată mai jos și poza cu pricina:

Câinele Mirelei Vaida a fost la un pas să fie mâncat de o vulpe

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro