Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Mirela Vaida, în doliu! Ce mesaj a transmis vedeta, cu lacrimi în ochi, în direct: „Ne este gândul la tine, Dumnezeu să te ierte!”

Cu vocea sugrumată de durere, Mirela Vaida a transmis un mesaj emoționant. Cu lacrimi în ochi, prezentatoarea „Acces Direct” și-a luat rămas-bun de la o persoană foarte importantă din viața sa.

Mirela Vaida, în doliu! Ce mesaj a transmis vedeta

Mirela Vaida a transmis un mesaj emoționant familiei actorului Paul Talașman. Moartea acestuia a lăsat regete adânci în inima prezentatoarei „Acces Direct”, care l-a apreciat foarte mult.

„Pentru colegii mei de la Teatru de Revistă, vreau să le spun că sunt alături de ei şi de familia celui care a fost actorul Paul Talaşman, care a plecat de lângă noi zilele trecute. Un mare regret şi o mare pierdere pentru un om extrem de drag, alături de care noi am creat şi am jucat în multe spectacole de Revistă”, a transmis Mirela Vaida la Acces Direct.

Mai mult, Mirela Vaida a mărturisit că va avea mereu gânduri bune către regretatul actor, dar şi către familia îndurerată a acestuia şi a făcut şi o promisiune sfâşietoare, spunând că cei de la Revistă vor juca de acum în amintirea lui.

Paul Talaşman, ne este gândul la tine, Dumnezeu să te ierte, la copiii tăi şi la soţia ta pe care ai lăsat-o în urmă, iar noi, colegii de la Revistă, vom juca de acum încolo şi pentru tine. În fiecare zi ne vom gândi că ne lipseşti. Aşa că Teatrul de Revistă, condoleanţe şi, încă o dată şi familiei lui Paul Talaşman, condoleanţe!”, a mai spus celebra prezentatoare în cadrul emisiunii.

Video