Mirela Vaida, într-o ținută care îi avantajează silueta. Pantalonii scurți pe care i-a îmbrăcat sunt piesa de rezistență

Mirela Vaida pare o eroină care reușește să le facă pe toate aproape de perfecțiune, de fiecare dată, iar stilul este la locul lui. Prezentatoare Tv are apariții extraordinare pe micile ecrane, iar în emisiunea Acces Direct s-a afișat într-o ținută impecabilă.

Mirela Vaida, într-o ținută care îi avantajează silueta. Panatlonii scurți pe care i-a îmbrăcat sunt piesa de rezistență

Instagram/Mirela Vaida

Îndrăgita prezentatoare a Acces Direct, de la Antena 1, a demonstrat în repetate rânduri faptul că este o artistă în adevăratul sens al cuvântului.

Lucru care se cunoaște și în stilul pe care îl abordează zi de zi. Este extrem de dichisită și atentă la toate detaliile atunci când se afișează în public.

Mirela Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare din televiziunea românească, a îmbrăcat o ținută extrem de stilată. Prezentatoarea TV a îmbrăcat o ținută impecabilă, asorând o cămașă roz. Look-ul impecabil a fost completat de o pereche de pantaloni scurți care lasă la vedere o siluetă impecabilă, o pereche de tocuri argintii și o coafură lejeră.

Citește și: Mirela Vaida, apariție răvășitoare într-o fustă mini, din piele. Prezentatoarea a strălucit în platoul Acces Direct

Când nu lucrează pentru proiecte de televiziune, Mirela Vaida pregătește piese noi și se relaxează prin vlog-uri. Prezentatoarea Acces Direct împacă foarte bine viața de familie cu cea profesională și deși este pe platourile de filmare mai mereu, întotdeauna își face timp pentru cel mai de preț lucru din viața ei: familia.

Mirela Vaida are trei copii de care este foarte mândră. Se joacă cu ei în fiecare zi, învață lucruri noi și cel mai important învață să dăruiască. O vedem zilnic la televizor și ne aduce mereu subiecte interesante, iar frumoasa prezentatoarea de la Acces Direct are un talent deosebit la cântat si o voce cu totul specială. Mirela Vaida nu este doar prezentatoarea emisiunii, ci și cântăreață.

Citește și: Mirela Vaida, ținută primăvăratică în emisiunea Acces Direct. Tocurile amețitoare pe care le-a încălțat prezentatoarea

Cei doi copii sunt pentru prima dată în platoul de la Observator și sunt extrem de veseli: "Avem un program foarte organizat. Ei dimineața merg la grădiniță, ei după-amiaza sunt acasă eu sunt la serviciu, ne întâlnim seara, povestim tot ce s-a întâmplat în timpul zilei, pregătim hăinițele, mâncăm împreună, iar zilele pe care le mai avem libere le petrecem gătind împreună", spune Mirela Vaida.

Cheia pentru o viață excelentă de familie și pentru o carieră fulminantă în televiziune

Organizarea este cheia pentru o viață excelentă de familie și pentru o carieră fulminantă în televiziune. Mirela mărturisește că pruncii ei sunt izvorul nesecat de motivație: "Tot ei sunt și motivația pentru care putem să facem oricât de multe ne propunem. Ei sunt motivul suprem. Adică și atunci când simți că îți este greu și ai obosit sau că nu mai poți, tot la ei te gândești și te încarci instantaneu", spune prezentatoarea TV la Observator.

Participarea sa la show-ul Tecunosc de undeva! reprezintă o altă mare provocare căriea a ales să-i spună "da" și să-și demonstreze talentul muzical și actoricesc. Sunt multe detalii din bucătăria unei producții de telelviziune pe care mulți nu le știu, iar prezentatoare tv ne lămurește: "Se fac repretiții, antrenamente. Se fac repretiții în platou pentru camerele de filmat și pentru sonorizare, după care se filmează efectiv. Noi aseară am terminat în jur de 8, sunt în jur de 12 ore pe zi pentru o ediție".

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Mirela Vaida i-a ridicat pe toți în picioare, ca o adevărată Doina Badea

Dar timpul alocat carierei profesionale este recuperat abia când seara se lasă: "Îl recuperez seara când ajung acasă, diminețile când luăm micul dejun împreună, când ne îmbrăcăm, când ne spălăm pe dinți. Încercăm să ne bucurăm de fiecare moment pe care îl avem împreună. Ei sunt conectați la tot ceea ce se întâmplă în casa noastră, suntem deschiși, avem o relație foarte frumoasă și matură. Ei sunt parte din orice proces care se întâmplă la noi", mai spune Mirela Vadia la Observator.

Ultimele știri