Mirela Vaida, schimbare radicală de look. Cum s-a fotografiat prezentatoarea TV înainte de a începe un nou sezon din Acces Direct

Acces Direct revine cu un nou sezon pe micile ecrane ale telespectatorilor azi, 6 septembrie 2021, iar Mirela Vaida s-a pregătit din plin.

Acces Direct revine cu un nou sezon pe micile ecrane ale telespectatorilor azi, 6 septembrie 2021, iar Mirela Vaida s-a pregătit din plin.

Antena 1

Acces Direct aduce un nou sezon cu momente remarcabile și surprize, iar Mirela Vaida este mai pregătită ca niciodată să facă față acestei provocări. Prezentatoarea TV este nerăbdătoare și entuziasmată că revine pe micile ecrane ale telespectaorilor, motiv pentru care a decis să surprindă pe toată lumea cu noul look la care a apelat.

Mirela Vaida impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale impecabile și felul carismatic. Artista este o prezență deosebită și încântă publicul cu frumusețea sa răpitoare.

La ce look a apelat Mirela Vaida pentru noul sezon Acces Direct

Prezentatoarea TV a pregătit o surpriză de proporții mari publicului în noul sezon Acces Direct, care are premierea azi, 6 septembrie 2021. Aceasta este foarte activă pe rețelele sociale și nu a putut să țină ascuns faptul că și-a schimbat look-ul.

Mirela Vaida s-a decis să se vopseacă, iar noua nuanță îi scoate în evidență superba culoare a ochilor. De asemenea, artista a apelat la o schimbare majoră și s-a tuns bob, noua coafură fiind una care i se potrivește de minune.

Prin intermediul imaginii, vedeta le-a transmis urmăritorilor săi că va începe un nou sezon din Acces Direct, însă vor exista câteva schimbări. Postarea nu a putut să treacă neobservată de prietenii virtuali și a strâns mai bine de 3 mii de aprecieri.

Citește și: Mirela Vaida s-a fotografiat fără strop de machiaj pe ten, în vacanță. Cât de bine arată vedeta

"Bună dimineața! Azi începem un nou sezon @acces_directoficial! Nu mai știu al câtelea, pentru că emisiunea asta rulează de vreo 12-13 ani pe post! O emisiune deloc ușoară, dar care vorbește despre ce se întâmplă în jurul nostru! Sezonul nou vine cu schimbări: începem la ora 16:30, în fiecare zi! 🔥 Se anunță schimbări de decor și sunt extrem de curioasă cum va arăta noul platou! 🤗🔥❤️ Am emoții la fiecare reîntalnire cu echipa și cu telespectatorii! Așadar, un fel de început de "an școlar", azi, de la 16:30, cu emoțiile și provocările necunoscutului, în fiecare zi! Asta-i "directul"! Vă îmbrățișez și vă doresc bine în tot ce faceți! Doamne-ajută!", a scris Mirela Vaida, vizibil emoționată și entuziasmată.

Nici reacțiile pozitive ale urmăritorilor nu au lipsit prea mult timp. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că îi stă foarte bine cu noul look, iar culoare o prinde extrem de bine și îi scoate în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței.

❤️❤️Wow👏👏Mult Succes👏👏😍😍😍, Baftă în noul sezon!!! 🤗❤️, O zi frumoasă! Și succes! sau Ești superbă, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să ofere laude și gânduri bune.

Citește și
colaj de imagini cu ana si alexandru de la mireasa sezon 4
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Gabriela și Andrei Ștefănescu, la Prețul cel bun
Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii
Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii
colaj de imagini cu adelina, alexandru si un mesaj de la o prietena a lor
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mai multe articole

Ce spune Mirela Vaida despre noul sezon din Acces Direct

„Din 6 septembrie revenim cu forţe proaspete, într-un platou nou-nouţ, dar un pic mai devreme - de la 16.30, zilnic, de luni până vineri! La Acces Direct vom aborda subiecte dintre cele mai diverse, după cum ne-am obişnuit deja publicul! Vom privi faţă în faţă subiectele arzătoare ale momentului, problemele sociale care sunt nu doar ale celor ce ni le semnalează, ci ale noastre, ale tuturor, vom cere sfaturile specialiştilor şi vom lua legatură cu autorităţile, atunci când situaţia o va cere. Şi în acest sezon, vom căuta soluţii pentru cele mai multe dintre solicitările telespectatorilor care ne scriu zilnic, într-un număr foarte mare”, a declarat Mirela Vaida.

Citește și: Mirela Vaida, în costum de baie, în vacanță. Cum s-a lăsat fotografiată îndrăgita prezentatoare

Pe lângă subiectele din sfera socială, Acces Direct le va aduce telespectatorilor şi noutăţi din showbiz: „Zilnic vă vom ţine la curent cu subiectele mondene: cupluri, poveşti de viaţă, despărţiri, prietenii, proiecte! De asemenea, vom continua seria interviurilor de colecţie cu marii actori ai ţării, cu sportivii de performanţă sau muzicienii de calibru! Tot ce e important de abordat se va discuta cu cărţile pe masă, într-un dialog deschis, constructiv, fără menajamente, în care fiecare dintre noi poate participa activ. Împreună putem schimba multe! Haideţi să continuăm această muncă de echipă zilnic, din 6 septembrie, ora 16.30! Vă aştept şi vă mulţumesc pentru fiecare zi!”, a mai adăugat gazda emisiunii, Mirela Vaida.

Ultimele știri