Mirela Vaida și-a prezentat diploma de BAC, în direct, la Acces Direct! Ce note a luat frumoasa pezentatoare | Video

Mirela Vaida, frumoasa prezentatoare a emisiunii Acces Direct, cu ocazia rezultatelor de la Bacalaureat, și-a prezentat diplomă de BAC.

Mirela Vaida are cu ce se mândri. Prezentatoare de la Acces Direct a obținut rezultate foarte bune la examenul de Bacalaureat. Nu a avut nicio notă sub 9, iar media generală a fost 9.62.

Mirela Vaida a terminat Liceul de Informatică din Iași, în 2001, chiar dacă tatăl insista pentru Licul Pedagogic, iar mama și-ar fi dorit să urmeze o clasă de uman, pentru că stăpânea foarte bine Limba și Litaratura Română.

Mămică, pe câmpul de luptă! Gloanțe de.... acuzații!

Își amintește că nu au fost deloc ușoare examenele, mult mai dure decât în vremea noastră, dar s-a pregătit bine și a obținut note de 9 și 10 pe linie.

Mirela Vaida a avut 9 și 10 la BAC, iar media generală, 9.62

Mirela Vaida a fost copleșită de emoții când a văzut notele obținute de Selly la examenul de Bacalaureat. Așa și-a amintit de rezultatele ei, asemănătoare cu cele înregistrate de celebrul vlogger.

“Tata a insistat să dau admitere la Liceul Pedagogic din Iași! Mama mă voia la o clasa “umanistă” pentru ca eram talentată la limba și literatura romană. Am ales imposibilul: Liceul de Informatică!

Cu care m-am luptat din greu în primii doi ani, pierdută printre matematicieni și olimpici internaționali la informatică! Pentru ca, apoi, să dau admitere la Drept!

Vulpiţa, supradoză de fericire! Veronica Stegaru şi-a făcut de cap, la Blăgeşti! "Mie îmi place la oraş"​

Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Și avizierul cu notele și numele afișate era “neiertator”! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte!

Și cărora le mulțumesc azi! Dau timpul înapoi cu 19 ani!! Și aș lua-o de la capăt, fără să schimb nimic! Acum am aflat că am aceeași medie ca a vloggerului Selly! Chiar m-au năpădit amintirile! Multumesc doamnei diriginte Belta Magda!!”, a scris Mirela Vaida pe contul de facebook.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Acces Direct!

Ultimele știri