Live acumiUmor Sezonul 10
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Mirela Vaida, ținută primăvăratică în emisiunea Acces Direct. Tocurile amețitoare pe care le-a încălțat prezentatoarea

Mirela Vaida face parte din categoria celor mai iubite figuri din televiziunea românească și asta pentru că flerul și carisma sa sunt de neînlocuit! Ținuta în care a prezentat emisunea Acces Direct a adus primăvara în platou! Cum s-a îmbrăcat prezentatoarea.

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct

Instagram/Mirela Vaida

Mirela Vaida, în vârstă de 38 de ani, este o iubitoare a televiziunii și a stilului! Îndrăgita prezentatoare a purtata o ținută extrem de frumoasă la început de săptămână, care a inspirat zeci de telespectatoare.

Aceasta a asortat o cămașă înflorată cu o fustă mini roz pal și o pereche de pantofi roșii, cu un toc cui amețitor, ce a atras atenția tuturor. Look-ul impecabil a fost completat de o coafură lejeră și un machiaj care să evidențieze trăsăturile frumoase ale prezentatoarei.

Vezi mai multe imagini cu ținuta Mirelei Vaida, în GALERIA FOTO

Acces Direct este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, de la Antena 1, care s-a bucurat săptămâni întregi să fie lider de audiență pe toate segmentele de public.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Mirela Vaida, show total și cea mai sexy deghizare, transformată în Madonna

O vedem zilnic la televizor și ne aduce mereu subiecte interesante, însă, nu toata lumea știe că frumoasa prezentatoarea de la Acces Direct are un talent deosebit la cântat si o voce cu totul specială. Mirela Vaida nu este doar prezentatoarea emisiunii, ci și cântăreață.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct și concurenta noului sezon de Te cunosc de undeva!, dezvăluie câteva detalii despre parcursul său în show-ul transformărilor.

Mirela Vaida, concurentă la Te cunosc de undeva!: "e tot timpul de sărbătoare!"

Concurenta sezonului 16 a show-ului transformărilor a precizat că depune o muncă asiduă, pentru a ține pasul cu celelalte vedete participante.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Mirela Vaida, dans din buric ca Shakira! Vedeta i-a uluit pe toți cu mișcările sale

„Eu aici sunt la mine acasă, stăpână, știu ce am de făcut, știu subiectele, invitații. Cumva rolul lor aici e clar. Știți ce e la Te cunosc de undeva? E greu! E muncă de-aia de faci răni în coate și în genunchi. E greu! Sunt cei mai buni concurenți de… vrodată. E o competiție foarte mare, sunt foarte buni, eu nu pot… Bine, mă țin și eu, dar să nu credeți că-s ca aici (n.r. la Access Direct), a mărturisit prezentatoarea, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Obişnuită cu scena transforming show-ului în calitate de invitat special, de data aceasta, Mirela Vaida a păşit în spectaculosul joc al transformărilor: „Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte... Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”.

Trei perechi de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online Te cunosc de undeva! After Party. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party.

Citește și: Ce studii are Mirela Boureanu Vaida, de fapt! Are inclusiv un atestat de programator

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop. Te cunosc de undeva! After Party face parte din seria de proiecte pe care site-ul www.a1.ro le pregăteşte odată cu lansarea grilei de primăvară, şi anume conţinut exclusiv sau tot felul de poveşti behind de scenes din timpul filmărilor.