Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Soția-Vulpiță, alergată cu foarfeca de socrul ei. Tânăra a trecut prin momente dramatice când a mers să-și vadă fiica: ”Eu m-am chinuit cu ea!”

Zi cumplită pentru cuplul Veronica-Viorel. Aseară după emisiune, Veronica a ieşit plângând din platou şi a luat o decizie şoc: s-a hotărât să plece la Blăgeşti ca să-şi vadă fetiţa. Iar de această dată a plecat, însă fără soţul ei.

Din nefericire însă, odată ajunsă la casa socrilor, iadul s-a dezlănţuit pentru Veronica.

Cu lacrimi pe obraji şi cu gândul doar la fiica ei. Aşa a adormit, noaptea trecută, soţia-Vulpiţă.

Vulpiţa şi Viorel, scandal uriaș după distracția din club! Veronica a spus că a fost lovită de soțul ei: „Mă simt rău! Foarte rău!”

”O iubesc foarte mult şi mi-e dor de ea.”, spunea Veronica, care a decis, la o săptămână de la încercarea nereuşită de a-şi vedea fiica, să plece la socrii ei, cei care o îngrijesc acum pe cea mică. Acolo, însă, ea a trecut prin momente dificile.

Mai exact, după ce a ajuns la părinții soțului ei, aceasta a fost protagonista unui scene revoltătoare, întrucât socrul ei a alergat-o cu o foarfecă pentru a o tunde. Mai mult de atât, fiica ei, în vârstă de doi ani, a fost martoră la aceste scene.

Ce s-a întâmplat la întâlnirea secretă dintre soția Vulpița și tânărul admirator. Abia acum s-a aflat!

Vedeți ce s-a întâmplat între Veronica și părinții soțului ei, în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!