Monica Odagiu, presupusa iubită a lui Dan Bittman, prima declarație după ce presa a scris că s-au despărțit

Ana și Monica Odagiu, surorile care au cucerit TikTok-ul, au fost prezente în studioul Acces Direct, unde au vorbit și despre viața lor personală.

Monica Odagiu a vorbit despre presupusa ei relație cu Dan Bittman

În ultimele luni, în presă au apărut zvonuri conform cărora Monica are o relație cu Dan Bittman, care este cu mult mai în vârstă decât frumoasa blondină.

Se scria că relația lor nu este una recentă, ci că s-a întins pe parcursul a mai multor ani și că Monica este motivul pentru care starul a divorțat.

Nu a durat mult și tabloidele mondene titrau că cei doi s-au despărțit.

Citește și: Ceartă între surorile Odagiu, pe scena iUmor! Ana: ”De la mine știi tot ce ai învățat” Monica: “Corect, de la ea știu! După fiecare probă de film trebuie să faci neapărat penicilină”

Întrebată de Mirela Vaida ce este adevăr și ce nu despre tot ce s-a scris, Ana Odagiu a afirmat:

"Cam nimic. La mine nici măcar vârsta. M-au făcut mai tânără. N-am ripostat... Am vrut să stăm departe de chestia asta.

Mulți oameni au spus: Băi, de ce nu ieșiți să spuneți că nu e adevărat? De ce nu comunicați? Am zis că nu e o idee bună”.

Și Monica, presupusa iubită a lui Dan Bittman, a spus: "Și pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare își face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm. (...) Marea problemă este că ne afectează întreaga familie."

Vezi mai multe detalii în videoclipul următor:

Ultimele știri