Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Nicolae Guţă rupe tăcerea și spune totul! Cine este femeia care îi va dărui un copil

 

Nicolae Guţă aşteaptă cel de-al unsprezecelea copil! Cântăreţul care a dispărut de pe micile ecrane o lungă perioadă, s-a întors în forţă cu dezvăluiri de-a dreptul incendiare!

Regele manelelor se poate lăuda cu cel de-al unsprezecelea copil, spre marea bucurie a fanilor!

Celebrul manelist are planuri mari de viitor și nu se dă în lături de la obiceiurile vechi. De data aceasta, Nicolae Guță i-a uimit pe toți după ce a anunțat că va deveni tată pentru a unsprezecea oară! 

Într-un interviu extrem de sincer, acesta a dezvăluit mai multe despre relaţia cu mama copilului, Cristina, dar şi despre cum a reuşit să dea jos zeci de kilograme! Ce nume va purta cel mic? 

Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI