Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Nicoleta de la Insula Iubirii a spus adevărul despre relația ei cu Cătălin Meșter! De ce s-au despărțit, de fapt. „Foarte ciudat”

 

Ispita Nicoleta de la Insula Iubirii a dezvăluit, luni, la „Acces Direct”, adevărul despre relația ei cu unul dintre foștii concurenți ai show-ului, Cătălin Meșter.

„El mă credea în emisiune, dar când ne-am întors acasă, chiar dacă eu mergeam la el, el nu mă mai credea. Acasă nu mă mai credea. Foarte ciudat. El tot timpul îmi spunea că am contract și că mă prefac. Aceste lucruri m-au făcut să mă îndepărtez de el”, a spus ispita Nicoleta.

Radu Vâlcan a intervenit, spunând că legătura dintre Nicoleta și Cătălin Meșter a fost una reală. 

„Ce s-a întâmplat între ei a fost ceva extraordinar, extrem de real. Noi am văzut acolo strălucirea din ochii lor”, a spus Radu Vâcan.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Acces Direct”. 

Cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii începe astăzi, 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest