Căutare Live

Vedete cu sute de mii de euro în conturi, izolate la domiciliu în România: "Facem pâine în casă!"

Nicu Paleru, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică de petrecere din România, s-a izolat la domiciliu de frica virusului Covid-19.

Într-un material realizat pentru Acces Direct, artistul susține că își dorește să-și protejeze familia de pandemia de coronavirus, motiv pentru care a ales ca pentru o perioadă să se izoleze la domiciliu, deși nu are simptome și nu știe să fi intrat în contact cu vreo persoană depistată pozitiv.

"Facem pâine în casă!", povestește Nicu Paleru.

Citește și: Ce știm despre românii infectați cu coronavirus

Bilanţul la nivel naţional este de 79 de cazuri. 20 sunt în București

Alte patru cazuri de infectare cu coronavirus au fost diagnosticate vineri în Braşov şi în Covasna, bilanţul a ajungând la 79 de persoane.

Tot vineri, alte două persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, managerul Spitalului ”Dimitrie Gerota” din Capitală şi pacientul unui alt medic deja diagnosticat, încă trei cazuri de coronavirus au fost diagnosticate în Timiş, alte două cazuri de coronavirus au fost detectate în Mehedinţi, patru cazuri de coronavirus au fost diagnosticate la Constanţa, iar cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate în Capitală.

Şase dintre cazurile diagnosticate vineri au legătură cu fostul ofiţer MAI care a fost internat la Spitalul ”Dimitrie Gerota”.

Veronica și Viorel, la un pas de divorț! Bărbatul e supărat foc pe soția lui: ”Vorbește cu altul pe ascuns!”... Viorel a pus piciorul în prag! A verificat dacă Vulpița a șters praful și a făcut curățenie în casă...
Ultimele știri