Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Nicu Paleru face dezvăluiri care aruncă în aer showbiz-ul! "Am căzut și în păcatul băuturii"

Nicu Paleru a făcut dezvăluiri care aruncă în aer showbiz-ul! Extrem de discret, atunci când vine vorba de viaţa personală, celebrul artist a făcut, de această dată, o excepţie.

Acum, spune că se simte un om împlinit, însă nu a fost aşa dintotdeauna. Nicu Paleru a recunoscut că, la un moment dat, a căzut în păcatul băuturii, ba chiar a fost în depresie, după ce şi-a pierdut casa şi familia.

Cântărețul este extrem de mândru și de fericit de fetița lui. Acesta spune că nu există, în viață, bucurie mai mare decât a avea un copil! "Nu mă mai așteptam că pot să trăiesc o așa mare bucurie".

"Pentru mine, viața mea se împarte în două: una până în 38 de ani și după 38 de ani.", spune Nicu Paleru.

Întrebat care dintre cele două părți ale vieții sale este mai frumoasă, artistul a răspuns categoric că cea de-a doua parte, viața de după 38 de ani, este extraordinară.

Acesta s-a născut într-o familie modestă, lucuru care nu l-a împiedicat să fie fericit. A pornit de jos și și-a construit singur o carieră care îl împlinește și îi aduce satisfacția vieții.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro