Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dezvăluiri incendiare! Amantlâcul care a șocat muzica populară! Nineta Popa și-a împărțit soțul cu o altă cântăreață celebră!

Celebra interpretă de muzică populară, Nineta Popa a trăit o viaţă mai ceva ca într-o telenovelă. Când era în clasa a 5-a, a aflat că e înfiată. Nu a putut să devină mamă şi, povesteşte ea, a fost înşelată de soţ cu cea mai bună prietenă. Cum a reuşit artista să treacă peste toate aceste nenorociri?

În spatele faimei a ascuns o copilărie zbuciumată, stropită cu minciuni şi teroare. Cântecul i-a adus faimă, însă şi zbucium.

Celebra interpretă de muzică populară, Nineta Popa a trăit o viaţă mai ceva ca într-o telenovelă.

Când era în clasa a 5-a, a aflat că e înfiată şi a fugit de acasă. Nu a putut să devină mamă şi, povesteşte ea, a fost înşelată de soţ cu cea mai bună prietenă.

"A fost mare fustagiu, acum s-a liniștit. Am suferit! A și plecat cu o anumită cântăreață. A stat cu ea o perioadă. Socrul meu îmi spunea: <Tată, tu să nu pleci de aici. Dacă tu pleci el vine cu cealaltă!>", a povestit Nineta.

Nineta Popa- carieră

Nineta Popa este o interpretă de muzică populară. Ea s-a născut în Țara Loviștei, în comuna Boișoara, într-o familie cu patru copii.

Cariera de cântăreață și-a început-o după terminarea liceului, la Uzina „Independența” Sibiu. În anul 1989, ansamblurile folclorice „Cindrelul” și „Junii Sibiului” s-au reînființat și a fost primită în rândurile lor ca interpret.

Cu ajutorul lor și alături de Mircea Marcoș, răposatul Dumitru Giurcă și Maria Lia Bologa a scos primul CD. După aproximativ trei ani a realizat al doilea CD cu titlul „Bună ziua, maică bună”, iar următorul CD s-a numit „Sunt fată din Boișoara”. În anul 2008 a realizat al 3-lea album.

Cum a reuşit artista să treacă peste toate aceste nenorociri, dar şi ce secrete mai ascunde Nineta în casa ei, vedeţi chiar acum, urmărind clipul video de mai sus!

Video