Noi detalii ies la suprafață despre complicele femeii dezbrăcate, care a atacat-o pe Mirela Vaida. Cine este și cum arată

Cine este complicele femeii care a atacat-o pe Mirela Vaida, în timpul emisiunii Acces Direct.

Noi detaii ies la suprafață despre despre complicele femeii dezbrăcate

Ancheta continuă, după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct în platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1 de o femeie dezbrăcată, care a aruncat cu un pietroi imens către prezentatoarea TV.

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a avut și un complice. Din imaginile surprinse de camerele de filmare atacatoarea este însoțită de o altă femeie care i-ar fi oferit detalii despre cum ar trebui să acționeze.

Vineri, 19 martie, camera de supraveghere amplasată în spatele studioului Acces Direct a indicat ora 16.51 şi 10 secunde. Moment în care, o femeie îmbrăcată în negru, elegantă şi care pare că are un alt statul social decât prietena atacatoarei s-a apropiat de aceasta. Femeia a purtat pe umăr o geantă de culoare închisă şi a avut în mână o sacoşă.

La o zi după ce au fost date semnalmentele complicei, aceasta a fost descoperită de echipa Acces Direct. Imaginile cu aceasta pot fi văzute în GALERIA FOTO, dar și în videoclipul de mai sus.

S-a aflat că ar fi și ea un om al străzii, alături de atacatoare. În urmă cu 3 ani, aceasta apare într-un video postat pe internet. Prietena de suflet a femeii dezbrăcate stă pe jos şi îi povesteşte unei trecătoare care o filmează, viaţa ei. Declarațiile acesteia pot fi urmărite in vieoclipul de mai sus.

Mai mult, atacatoarea Mirelei Vaida a fost luată în spațiu cu ceva timp în urmă de un bărbat. Anchetatorii Acces Direct au stat de vorbă cu cel care a găzduit-o pe femeia dezbrăcată. Cum era, de fapt, femeia și ce făcea puteția afla în videoclipul de mai jos.

Primele reacții ale Mirelei Vaida după ce a fost atacată. Prezentatoarea TV a avut nevoie de ajutor specializat

Emisiunea a fost intreruptă pentru câteva minute de publicitate, Mirela Vaida aflându-se în stare de șoc după evenimentul grav. Ce i-a spus psihologul după incidentul grav.

Din cauza șocului trăit, psihologul Ioana Tănase a intrat pentru a o sprijini pe prezentatoarea TV afectată de situația gravă care a avut loc pe 19 martie: "Vă îmbrățișez. Știu că tu ești o femeie puternică, dar sigur că în momentele astea nu poți gestiona, chiar așa, pur și simplu să te trezești. Eu zic că trebuie luat, într-adevăr, în serios, dar cu detașare pentru că, uite, ce a fost greu a trecut. Ești încă sub imperiul temerii pentru propria viață. Zic să respiri cât poți de mult, sunt și eu foarte emoționată, pentru că pur și simplu a am deschis televizorul și am văzut ce am văzut", spune doamna psiholog.

Citește și: Ce a făcut Mirela Vaida la o zi după atacul cu piatra. Ce spune prezentatoarea TV:"Am plâns tot drumul"

Deși vorbea cu psihologul, Mirela nu își putea stăpâni lacrimile, încerca să bea o gură de apă pentru a se calma, dar frica a acaparat-o total.

"Sunt în stare de șoc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și n-aș vrea să cedez în direct. Da, am fost atacată fix în momentul când am intrat în platou. După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avea un pietroi destul de mare si de greu care trebuia să fie în capul meu. Nu știm cine este doamna. A intrat pe o ușă lăturalnică", spune Mirela Vaida.

"M-am interesat și colegii mei nu spun să fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei. Au acoperit-o cu o pătură, cu o prelată, o draperie, nu știu ce au găsit aici. Am chemat poliția și eu am luat un calciu. Mi-au dat colegii mai multe să pot cât de cât să mă calmez pentru că sunt în șoc", spune Mirela Vaida cu lacrimi în ochi.

Citește și: Mirela Vaida, îndurerată în platoul Acces Direct. "Noi care venim să ne facem meseria, trebuie să plătim cu viața?" | VIDEO

Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de o femeie dezbrăcată în timpul emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată în direct de către o femeie care a intrat complet dezbrăcată în platou. Aceata a aruncat cu un pietroi imens și a fost la un pas de a crea o tragedie. Mirela Vaida nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile.

Autoritățile au fost sesizate imediat, iar Poliția a deschis deja o anchetă. După primele cercetări, femeia este un caz cunoscut în sectorul 1 al capitalei pentru diverse evenimente similare.

Citește și: Cazul atacului din platoul Acces Direct. Imaginile de pe camerele de supraveghere din jurul sediului

Vineri, 19 martie, Mirela Vaida tocmai ce prezenta subiectele când a văzut o femeie fără haine care intră în platou și aruncă un pietroi imens către ea. Aceasta s-a ferit cât a putut pentru a nu fi lovită și a țipat terifiată de ceea ce s-a întâmplat. Doi dintre operatorii emisiunii au sărit imediat să o imobilizeze pe femeie. Mirela Vaida nu o cunoaște pe femeia în cauză și nici colegii din platou.

"Îmi este frică pentru viața mea. Femeia asta a venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Nu știu, m-am șocat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede", a mai spus Mirela Vaida.

Ultimele știri