Noi informații despre Benone Sinulescu. În ce stare se află artistul și ce au declarat medicii: „Se discută despre o intervenție”

Lenuța Timiș, directorul medical al Spitalului Județean Arad, a oferit noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Ce face și cum se simte acum artistul?

Medicii au oferit noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

hepta

Benone Sinulescu trece prin momente dificile. Recent, problemele acestuia de sănătatea s-au agravat, iar artistul a fost dus de urgenţă la o clinică privată, după ce s-a aflat că ar fi fost găsit inconștient în casă. Mai apoi, pentru că starea s-a agravat, cântărețul a fost internat la Spitalul Judeţean Arad. Soţia artistului nu a vrut să mărturisească nimic timp de patru zile, iar presa a aflat despre starea lui Benone Sinulescu de la fostul său impresar.

Lenuţa Timiş, director medical al Spitalului Judeţean Arad, a oferit pentru cei de la „Acces Direct” informații cu privire la starea de sănătate a artistului.

Benone Sinulescu, informații noi despre starea de sănătate

La ceva timp după ce presa a relatat despre Benone Sinulescu, soția artistului a transmis un mesaj public în care a vorbit despre stara de sănătate a acestuia și l-a acuzat pe fostul impresar, Ionuț Pavel, că nu ar fi transmis informații adevărate.

În ediția din 13 iulie 2021, Lenuţa Timiş, director medical al Spitalului Judeţean Arad, a dat noi detalii despre ce face și cum se simte în prezent Benone Sinulescu.

Citește și: Benone Sinulescu și-a scris testamentul în urmă cu mai mulți ani. Cui îi lasă artistul toată averea

„Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigaţii, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutăţit starea dânsului. El are mai multe afecţiuni, care ştiţi cum, din cauza vârstei se tot degradează. Colegii mei se înţeleg cu dânsul. Adică nu-i la nivelul în care să nu ne putem înţelege cu el.

benone sinulescu

Benone Sinulescu este internat la un spital din Arad

Şi noi de dorim să-i îmbunătăţim cât putem de mult starea de sănătate şi să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit. Noi îl vom ţine în unitatea sanitară atât cât va fi nevoie.

De multe ori glumeşte cu colegii şi cu colegele mele. Destul de bine se raportează la partea asta. Încearcă să depăşească momentul şi să fie omul puternic pe care noi îl ştiam.

Soţia dânsului, în mare parte, este aici cu dânsul. Mai merge, ştiţi cum e, na, să mai facă un duş sau să-i mai ducă anumite obiecte ale dânsului, pe care ea consideră că sunt necesare. Da. Este aici. Ne-a solicitat să păstrăm confidenţialitatea datelor medicale pe toate liniile care sunt investigate”, a fost declarația dată de Lenuța Timiș de la Spitalul Județean Arad.

Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit faptul că medicii analizează atent starea de sănătate a lui Benone Sinulescu și încearcă să găsească cea mai bună variantă de tratament pentru artist.

„În momentul de faţă, colegii mei, medicii specialişti, nu au pus încă în discuţie o intervenţie chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenţie minim invazivă, în care să nu fie necesară o anestezie generală”, a mai dezvăluit directorul medical al Spitalului Județean Arad.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Acces Direct” ca să afli mai multe detalii despre cum se simte în prezent Benone Sinulescu.

Ultimele știri