Noile destăinuiri ale Mirelei Vaida. Prin ce trece după atacul cu bolovanul în direct. "Am fost urmărită"

Mirela Vaida a fost astăzi urmărită de o mașină albastră condusă de un bărbat, care a stat în spatele ei în trafic.

Toți au râs de ea pentru că e supraponderală, dar Tess Holliday face o avere, fiind model

antena 1

Mașina a urmărit-o pe DN1, spre redacția Acces Direct. Mașina albastră a urmărit-o pe Mirela chiar și după ce ea a făcut o oprire, unde a zăbovit.

Mirela crede că persoana care a urmărit-o este un paparazzo și, dacă e așa, Mirela spune că își asumă acest lucru pentru că e persoană publică. Între timp, prezentând alte subiecte, colegii Mirelei Vaida au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere și au văzut care e numărul de înmatriculare.

Cine a urmărit-o pe Mirela Vaida?

“Am aflat cine a fost astăzi după mine cu mașina”, spune Mirela Vaida.

“Eu încă sunt traumatizată, nu sunt nici pe departe recuperată. (...) Un om traumatizat are tot timpul impresia că cineva e pe urmele lui”, a mai adăugat prezentatoarea Acces Direct.

“Eu încă nu știu ce se întâmplă cu dosarul”, a mai spus Mirela Vaida.

Colegii Mirelei Vaida au ieșit afară și i-au făcut o poză mașinii care a plecat în viteză de pe loc.

Se pare că în mașină se afla un paparazzo și a urmărit-o. Ulterior, Mirela a aflat că acest paparazzo este angajat la una dintre cele mai mari publicații din România.

Citește și: Imagini cu presupusa complice a femeii care a atacat-o pe Mirela Vaida. Noi descoperiri ale echipei Acces Direct

“Că v-ați atribuit paparazzo, foarte bine, dar altă dată să nu vă mai faceți văzut (...) Nu vă făcea nimeni nimic, trebuia să spuneți„, spune Mirela.

Ce mărturisiri a făcut garda de corp a Mirelei Vaida

Seara, Mirela e escortată acasă în fiecare seară de o mașină de pază, dar garda de corp a avut de făcut o confesiune.

El o însoțea către casă, până la intersecția cu Casa Presei, unde un șofer a încercat să o tamponeze în trafic pe Mirela Vaida. Tentativa șoferului nu s-a oprit acolo, ci a mai încercat să intre pe banda unde se afla Mirela cu mașina.

Aceasta gardă de corp a observat că plăcuța numerelor de înmatriculare era diferit și crede că era una falsă. E posibil ca acel șofer să fi avut o plăcuță de înmatriculare falsă pentru a reuși să-și ducă planul la bun sfârșit.

Cu toate acestea, invitații Mirelei Vaida, în special Sorin Ovidiu Bălan, spune că acest om nu putea fi un paparazzo pentru că nu a acționat ca unul bun. Din contră, invitatul chiar spune că acest paparazzo ar trebui concediat.

„Este clar unn filaj la vedere care este destinat intimidării”, spune Sorin Ovidiu Bălan.

„Care era subiectul de presă să te urmărească de acasă până la muncă?”, a mai adăugat Sorin Ovidiu Bălan.

Amenințări pe contul de YouTube al Mirelei Vaida

Mirela Vaida a primit mai multe amenințări de la atacatoarea de la metrou, cea care în urmă cu 4 ani a împins o femeie pe șinele de metrou, iar aceea a decedat.

Persoana care se ascunde în spatele acestui nume urmărește îndeaproape tot ce postează Mirela Vaida. Prezentatoarea spune că aceste amenințări continuă de foarte mult timp, dar au fost mai insistente după atacul care a avut loc acum 3 săptămâni.

Atacatoarea de la metrou este în închisoare în prezent, la penitenciarul Jilava, în urma uciderii femeii de la metrou și, din cunoștiințele lui Sorin Ovidiu Bălan, femeia are regim închis și nu ar avea acces la internet sau telefon.

Mireleva Vaida, atacată în direct cu un bolovan în platoul emisiunii Acces Direct

Vineri, 19 martie, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct și-a văzut moartea cu ochii când o femeie a intrat în platou și a aruncat spre ea cu o cărămidă.

Faptul că femeia și-a dat jos hainele a vrut să atragă atenția asupra ei, nu doar prin gestul său de a arunca cu acel pietroi. Nimeni nu a văzut-o pe femeie pentru că s-a dezbrăcat afară, într-un loc ferit de ochii privitorilot, după cum arată camerele de supraveghere de la exteriorul clădirii.

Citește și: Mirela Vaida, îndurerată în platoul Acces Direct. "Noi care venim să ne facem meseria, trebuie să plătim cu viața?" | VIDEO

Femeia care a atacat-o a speculat momentul și ținta ei clară, potrivit inspectorului Aurel Moldoveanu, a fost clar prezentatoarea emisiunii Acces Direct. Starea de șoc a Mirelei Vaida poate totuși să îi creeze trauma pe viitor.

Se pare că în imagini atacatoarea este însoțită de o altă femeie care i-ar fi oferit detalii despre cum ar trebui să acționeze. Aceasta e posibil să îi fi oferit indicații când și cum ar trebui să procedeze.

Complicea a rămas la distanță și a urmărit-o pe femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cum se dezbrăca, așteptând atacul. Se pare că femeia complice vorbea la telefon cu cineva înainte ca atacatoarea să intre în platoul Acces Direct.

Ultimele știri