''Nu încep cu dragă mamă, pentru că nu meriţi''! Cuvintele unui copil părăsit și abandonat, pentru mama sa, sunt sfâșietoare!

''Nu încep cu dragă mamă, pentru că nu meriţi'' Sunt cuvinte care taie în carne vie! Cuvinte care, spuse de un copil de doar 14 ani, ar rupe sufletul oricui.

''Nu încep cu dragă mamă, pentru că nu meriţi'' Sunt cuvinte care taie în carne vie! Cuvinte care, spuse de un copil de doar 14 ani, ar rupe sufletul oricui.

”Nu încep cu dragă mamă, deoarece nu meriţi. Dimineaţa îţi ceream de mâncare iar tu îmi spuneai: ''Du-te... Am mâncat eu să mănânci şi tu? Du-te la bunică-ta.'' Eu mă duceam la bunica. De doi ani şi jumătate nu m-ai căutat nici măcar cu un telefon. Am fost operat de apendicită, la spital. Tu ai fost la nepotul tău şi la mine nu ai coborât. Cu ce ţi-am greşit eu să îmi faci asta? Ţi-am cerut procură, nu ai vrut să îmi dai. Ai spus că te doare în cot. Tata era plecat la muncă seara, tu plecai. Eu mă prefăceam că dorm. Nu dormeam! Te-am prins de atâtea ori cu soţul verişoarei tale. Nu mai vreau să aud de tine. Sper să obţin procura să pot pleca în afară cu echipa de fotbal. Tatăl meu mă îngrijeşte foarte mult. Eu voi munci şi voi ajunge un campion şi ţie îţi va părea rău că nu m-ai tratat ca pe fiul tău.”

Aceste câteva vorbe vin de la un fiu către mama sa şi strâng în spatele lor o dramă sfâşietoare: tragedia unui copil părăsit, abandonat de cea care i-a dat viaţă, aşa cum acuză copilul, printre lacrimi. Și mai tragic e însă că femeia și-ar fi lăsat fiul, sânge din sângele ei, ca să poată să trăiască, pare-se, cu verișorul care i-ar fi devenit, peste noapte, amant mamei!

Ultimele știri