Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

O mamă disperată îşi strigă durerea. Fiica nevăzătoare a ajuns pe mâinile unui fost puşcăriaş!

O mamă nu şi-a mai strâns în braţe fiica, nevăzătoare. Fata ar fi ajuns pe mâinile unui bărbat, fost puşcăriaş, acuză ea! Tocmai din acest motiv, femeia spune că față ei nu ar fi în siguranţă! Mai grav este că individul ar vrea să o scoată din ţară pe tânără şi să o ducă la cerşit, povesteşte, printre lacrimi, mama.

Alinei Mădălina Cirbus se luptă pentru propria iubire

Ce spun mama și mătușa Alinei Mădălina Cirbus? Femeile susțin că fata nu a avut niciun iubit până acum, că suferă de orbire și că nu vede absolut deloc, ea are doar o senzație vagă de lumină. Mai mult, fata nu pleca nicăieri singură, aceasta având nevoie de un însoțitor permanent conform certificatului de handicap, din pricina orbirii.

Povestea a început luni, atunci când Alina a plecat de acasă spunând că merge la o prietenă care stătea în zonă, dar nu s-a mai întors acasă. La scurti timp, fata a sunat acasă și a spus că are nevoie de acte, ba mai mult că se află la un băiat.

Mătușa și mama Alinei au fost sunate și de acel băiat despre care au auzit că a făcut pușcărie, iar acesta le-ar fi trimis poze cu fata și le-ar fi spus că va fi soția lui.

Un lucru care a ieșit în evidență a fos faptul că atunci când a sunat fata, aceasta avea tonul vocii schimbat și părea foarte agitată, mai mult, fata ar fi spus familiei ei să lase actele la poliție că le va lua ea de acolo, nedorind să se întâlnească cu membrii din familia ei, fapt care i-a îngrijorat și mai tare.

Alina Mădălina Cirbus se apără

Fata spune că mama ei o neglija şi dacă îi cerea să o ducă la mănăstirea, aceasta nu o ducea. Mai mult, mama ei pleca cu amanţii şi nu o interesa de copiii ei.

Alina susține că este foarte fericită alături de iubitul ei, neagă faptul că iubitul ei nu este un om periculos şi se mândrește că deja i-a cunoscut familia.

Citește și: Tzancă Uraganu riscă să ajungă la pușcărie? Martorii manelistului spun tot

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!