Căutare Live

O mămică de 21 ani a ajuns la disperare! A fost sedusă, lăsată gravidă și abandonată. Care este motivul pentru care iubitul nu-și recunoaște copilul

Daiana trăiește un coșmar de când a fost sedusă, lăsată gravidă și abandonată. Tânăra de 21 de ani plânge cu lacrimi amare pentru că iubitul nu-și recunoaște copilul. Care este motivul bărbatului?

Simte că are sufletul mutilat de biciul abandonului! O mămică de 21 ani a ajuns la disperare, după ce omul care, spune ea, e tatăl fiului său ar fi părăsit-o! Pe ea, dar şi pe copilul pe care l-ar avea împreună.

Un băieţel inocent, de doar doi anişori, care în zadar îşi strigă tatăl să vină la el, să se joace împreună. Cum s-a ajuns ca, după o iubire de patru ani, tânăra mămică să rămână acum singură, cu inima ruptă, şi cu un copilaş în braţe?

Daiana a rămas însărcinată la doar 18 ani. Tânăra își dorește ca tatăl copilului ei să îi recunoască fiul

Daiana a fost sedusă, lăsată gravidă și abandonată.

Daiana, o tânără de 21 de ani, trăiește coșmarul vieții ei, după ce la 16 ani a fost sedusă de un bărbat în vârstă de aproape 30 de ani.

”El lucra aici, în sat, cu ziua. Și a început să se bage cu mine în seamă pe Facebook, dar nu-i dădeam atenție și cineva din familia mea i-a dat numărul meu. Eu aveam 16 ani, iar el avea 30 de ani, mă curta cu lucruri frumoase. Până la urmă am văzut că ține la mine și el mi-a zis că-s drăguță și a continuat cu cadouri”, a spus Daiana.

Povestea de iubire dintre cei doi a început frumos, dar, din păcate, s-a terminat mai puțin frumos, căci, iubitul tinerei a plecat din țară și nu s-a uitat înapoi nici măcar spre fiul său.

Matușa Daianei, detalii din relația nepoatei: „El nu a venit deloc să o vadă când a fost însărcinată”

”Aproape când am făcut 18 ani a venit la părinții mei, iar tatăl meu nu a fost de acord pentru că era mai mare. Dar, până la urmă, și ai mei și ai lui au zis să nu se bage între noi, să ne lase să ne iubim. Când am aflat că sunt însărcinată, l-am anunțat, el era în Franța, și mi-a zis să-l păstrez, altfel să nu-l mai caut. Eu l-am păstrat, așa a zis și tatăl lui. El a venit acasă după ce am născut, la rugămințile mele și ale surorii mele, dar nu a recunoscut copilul. A doua zi m-a sunat și mi-a spus că nu mai poate sta, că pleacă în străinătate”, a mai spus tânăra mamă.

Pe lângă faptul că iubitul nu-și vrea copilul, se pare că nici socrii nu vor să audă de nepotul lor.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de ma sus!

Gina Pistol, apariţie răvăşitoare! Cum au petrecut prezentatoarea și iubitul perioada izolării: ”Devin teroristă”... Părăsit de Vulpița, Viorel a ajuns să doarmă cu un ursuleț în brațe: "Încă îți simt mirosul. Te iubesc!"...
Ultimele știri