Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Video. Loredana a fost aruncată în stradă pentru că nu voia să facă amor cu mai multi bărbati

 
+2 click pentru
galerie

Are doar 30 de ani şi o viaţă. de coşmar. Loredana abia îşi stăpâneşte lacrimile, atunci când vorbeşte despre mama sa. Femeia care a alungat-o de acasă pentru că, acuză tânăra, ar fi refuzat să se prostitueze, aşa cum i-ar fi propus chiar mama ei.

Loredana ar fi fost alungată din casă în urmă cu 4 săptămâni de mama ei, pentru că nu a vrut să se prostitueze în Spania.

Fata mai spune că mama ei a făcut-o dintr-un viol și a avut aceeași soarta ca mama ei, adică a fost violată, iar la vârsta de 16 ani a născut un băiat.

Tânăra a dezvăluit că Viorica a plecat în Turcia de când avea ea 2 ani. Ulterior, mama Loredanei o punea să vorbească cu diferiți bărbați, informația fiind că  Viorica este în continuare dama de companie în țara semilunei.

Fata a mai mărturisit că Viorica a pus-o sa se culce, cu patronul de la un magazin cu bijuterii și că a bătut-o de multe ori cu palmele, a tras o de par, etc.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI