Căutare Live

O urmărire mai ceva ca în filme a avut loc în Cluj Napoca. O tânără de doar 19 ani s-ar fi urcat DROGATĂ şi FĂRĂ PERMIS la volanul unei mașini

Urmărire ca-n filmele cu mafioți! S-a întâmplat chiar la noi, în România! Scântei pe asfalt și mașini lovite într-o cursă nebună pe contrasens care s-a lăsat cu adevărate pagube!

Urmărire ca-n filmele cu mafioți! S-a întâmplat chiar la noi, în România! Scântei pe asfalt și mașini lovite într-o cursă nebună pe contrasens care s-a lăsat cu adevărate pagube!

O urmărire mai ceva ca în filme a avut loc în Cluj Napoca. O tânără de doar 19 ani s-ar fi urcat DROGATĂ şi FĂRĂ PERMIS la volanul unei mașini, în timp ce pe urmele ei era un taximetrist.

Şoferul de taxi a început urmărirea după ce tânăra ar fi acroșat pe partea dreaptă taxiul și i-ar fi lovit oglinda. Totul s-a transformat într-un raliu, cu poliție și mașini lovite rând pe rând.

Aşadar, după ce s-a ameţit bine de la droguri, tânăra a GONIT pe străzile din Cluj. Nimeni şi nimic nu a putut-o opri, nici măcar faptul că mergea cu trei roţi. În loc de a patra, ieşeau scântei. În timpul cursei nebune a întâlnit numeroase. "obstacole": maşinile de pe contrasens care circulau regulamentar, poliţia, parapeţii, maşinile parcate pe dreapta. Posibil ca teribilista de la volan să le fi văzut drept pericole iminente.

Putea răni un poliţist

La milimetru a evitat un poliţist aflat în mijlocul drumului care încerca să o oprească pe fată din cursa nebună. I-a făcut semn să oprească în timp ce ea claxona. În ultimul moment, l-a evitat!

Imaginile de la cursa TERIFIANTĂ nu s-au oprit aici! Tânăra a lost la un pas să zdrobească mai multe maşini care circulau regulamentar pe celălalt sens de mers! A făcut zob parapeţii care delimitau sensurile de drum şi a tăiat calea unei maşini. Trecerea putea fi una. MORTALĂ la viteza cu care mergea şoferiţa teribilistă!

Cursa nebună s-a terminat într-un sens giratoriu. Şoferiţa nu a mai putut controla maşina şi a izbit o bordură. La faţa locului au venit şi cele două echipaje de poliţie. Au constatat că nu consumase alcool, însă, din analizele de sânge, a reieşit faptul că tânăra fumase substanţe interzise.

Simona Gherghe, cea mai fericită mămică: "O să revin în televiziune, dar Ana e încă prea mică să o las singură!&quo... A murit și a înviat! Povestea cutremurătoare a bărbatului care l-a întâlnit pe Dumnezeu: "Am văzut un chip de om fo...
Ultimele știri