Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

O femeie de 66 de ani, îngrozită de vecinii ei. Văduva se teme că va fi ucisă: ”La mine acasă e ca pe front. Din cauza geloziei mă chinuie!”

O văduvă de 66 de ani spune că nu mai are liniște și că stă cu frică în propria casă. Femeia se teme că ar putea fi omorâtă în orice clipă de vecinul ei. Un bărbat care ar fi nenorocit-o în bătaie, în urmă cu doar câteva luni. Vinovată pentru toate cele întâmplate ar fi nimeni alta decât soția vecinului. Soţie care ar fi geloasă şi care ar bănui că femeia rămasă văduvă de ar fi, de fapt, amantă soţului ei.

”Când îi văd pe amândoi, că trec pe stradă, simt că mi se termină zilele. Eu am ajuns să stau cu frică aici, mai rău ca în colţul străzii.”, a mărturisit Ana Voicilă.

Ana trăieşte cel mai negru coşmar. Femeia, rămasă văduvă, se gândeşte la ce e mai rău şi simte că îi îngheaţă sângele în vene, atunci când îi vede în faţa ochilor pe doi dintre vecinii ei. Vecinii, soţ şi soţie nu i-ar da pace Anei, ba chiar ar fi atacat-o.

Vecinul ar fi dat buzna în casa Anei, în zori şi s-ar fi năpustit asupra ei cu pumnii şi cu picioarele, povesteşte femeia. Mai mult decât atât, capul răutăţilor ar fi chiar soţia vecinului, acuză Ana.

”S-a dus foarte frumos în ziua aia şi i-a zis lui prin curte pe acolo pe unde e, "Dacă nu te duci imediat acum să o calci în picioare, poate dă Dumnezeu de nu mai scapă, tu zile albe cu mine nu mai ai.", a povestit Ana, amanta.

Vecinul şi-ar fi ascultat soţia şi ar fi făcut întocmai cum i-ar fi spus acesta.

”În ziua când m-a bătut, el doar ce ieşise pe uşă şi m-am târât cum a dat Dumnezeu de am tras şi eu zăvoarele, ea a venit pe prispă şi îl întreabă pe el, "Ai bătut-o, mă? Mi-ai călcat-o în picioare cum ţi-am zis eu?", a povestit femeia terifiată.

Adevăratul motiv pentru care Ana ar fi fost bătută de vecin, ar fi gelozia, acuză femeia.

Mai mult, Ana acuză că deşi a reuşit să scape cu viaţă din mâinile vecinului său, bărbatul i-ar face şi acum viaţa amară.

”La mine era aici ca la front. Când te căuta omul, geamurile sparte, uşa trântită, curtea plină de pietre.”, a mai mărturisit femeia.

Află detalii despre acest caz prezentat la ”Acces Direct”, în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro