Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Omul care descoperit oase în apropiere de Caracal, dezvăluiri uluitoare! „Se vedeau capul și dinții” - Video

Florin Ciobanu, bărbatul care a observat oase umane în apropiere de Caracal, a povestit, la „Acces Direct”, cum a făcut descoperirea.

Florin Ciobanu.

„Când a tras ultima brazdă, am zis «Bă Pinochio, ăsta e un mort. Uite căpățâna, uite dinții, uite oasele!». Am plecat, am luat ciuperci, m-am dus în sat, bă băieți duceți-vă acolo că ăla când a tras cu plugul… e un mort acolo. Și așa a fost.

Pe ultima brazdă când a tras plugul erau aruncate tot, cu căpățână, cu tot, i-am zis: «Pinocchio ce facem mă? Păi hai să anunțăm». Nu știu care a sunat și era ăla cu tractorul ara colea. Eu am văzut un singur cadavru. Ce s-au mai descurcat, or mai fi găsit, nu știu nimic. A fost după masă, mai pe seară un pic, ieri când am fost după ciuperci”, a spus Florin Ciobanu.

Două cadavre au fost găsite lângă casa lui Gheorghe Dincă, mai exact la circa 20 de kilometri de casa presupusului criminal, în Satul Mărgheni, situat la 30 de kilometri de Caracal.

În cursul zilei de marți, doi fermieri, între care și Florin Ciobanu, au descoperit scheletele a două cadavre îngropate în apropierea șoselei. Fermierii au mers la arat în zona respectivă și au dezgropat cu un utilaj un craniu. Ulterior au anunțat poliția și Parchetul. Astfel au fost descoperite încă un craniu și mai multe fragmente osoase.

Cele două cadavre au fost duse la IML pentru stabilirea datei și a cauzelor morții.

„Până în prezent nu este nici un indiciu care să lege acest caz de dosarul Dincă. În raport de ceea ce am găsit se fac cercetări pentru omor calificat pentru două sau mai multe persoane. S-a dispus o expertiză și se așteaptă concluziile expertizei", a declarat Anca Anuță, prim procuror județul Olt.

Craniile umane şi mai multe oase au fost găsite îngropate pe un câmp situat la 30 de kilometri de Caracal, pe un teren agricol din satul Mărgheni, comuna Brâncoveni.

Persoanele care au găsit fragmentele osoase au fost audiate şi s-a dispus o expertiză antropologică de către Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti.

Primele rezultate ale expertizelor făcute de Institutul de Medicină Legală arată că oasele au o vechime de peste 50 de ani şi nu prezintă urme de violenţă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro