Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Ornela Pasăre, suparată foc pe Valentina Ionescu care i-a spulberat planurile pe care le avea cu Ciprian Silași: ”S-a băgat peste noi!”

E iureș mare în muzică populară românească! Ornela Pasăre este foarte supărată pe Valentina Ionescu, pe care o acuză că i-a stricat planurile pe care le avea cu tânărul artist, Ciprian Silaşi.

Scandal în lumea muzicii populare! Celebra Ornela Pasăre o acuză pe Valentina Ionescu că a intervenit în relația ei cu Ciprian Silaşi. Cântăreața e foc și pară și spune că nu înțelege cum unele persoane pot ajunge să calce pe cadavre pentru succes.

”Sunt foarte suparata Ciprian, de curand, mi-a propus un proiect foarte bun. De ce sa nu faceti o meldoie împreună. Valentina s-a băgat peste proiectul nostru.”, acuză Ornela.

Tânărul cântăreț de muzică populară, Ciprian Silaşi nu i-a mai răspuns la telefon Ornelei, de când artista a acceptat să colaboreze cu el. Tocmai din acest motiv, Ornela a încercat să stea de vorbă cu Valentina, cea care îi era, până acum, prietenă.

”Am rămas așa, fără cuvinte. Am sunat-o. Nu mi-a recunoscut nimic.”, a mai spus Ornela.

Valentina, însă, a negat totul: ”Draga mea, ești dezinformată! Eu nu m-am băgat peste tine. El m-a cooptat pe mine în proiectul lui. Habar nu am că a făcut la fel și cu tine.”, a spus ea.

Aflați detalii despre acest scandal din muzica populară, în clipul de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro