Căutare Live

O cântăreață celebră, mărturisiri despre povestea de iubire trăită cu un celebru artist turc: ”Când era să mor, el...” 

S-a iubit cu unul dintre cei mai doriţi cântăreţi din Turcia, dar celebrul artist i-a rupt inima, atunci când ar fi călcat strâmb. 

S-a iubit cu unul dintre cei mai doriţi cântăreţi din Turcia, dar celebrul artist i-a rupt inima, atunci când ar fi călcat strâmb.

Otilia Bilionera s-a iubit vreme de doi ani cu unul dintre cei mai doriţi cântăreţi din Turcia, Sinan Akcil şi împreună erau cel mai iubit cuplu! Toată presa a scris despre celebra lor poveste de dragoste iar românca a fost în lumina reflectoarelor, în Turcia, non stop! Însă ceea ce părea o relaţie ce se va sfârşi în faţa altarului, s-a terminat brusc. Deşi cei doi porumbei făceau deliciul publicului, Otilia şi Sinan au decis, de curând, să îşi spună "Adio". Iar Otilia ne-a povestit totul despre cum a început, dar şi de ce s-a sfârşit telenovela care a făcut furori pe malul Bosforului.

”Relația cu Sinan, el fiind unul dintre cei mai cunoscuți artiști turci, a fost una frumoasă. Dar turcul e tot turc, a început să mai calce strâmb. O dată, de două ori, dar am și eu o limită și sufeream. A fost mai bine să ne îndepărtăm.”, a mărturisit Otilia.

Chiar dacă relația nu s-a încheiat tocmai bine, artista păstrează amintiri frumoase cu turcul.

”Când am fost operată și era să mor, el m-a dus la spital în brațe și înainte de a intra în operație, nu pot să uit niciodată, m-a ținut de mână. Au fost momente frumoase.”, a mai povestit ea.

Ce dezvăluiri a făcut și Sinan, artistul turc, aflați în clipul de mai sus!

Nimeni nu a știut asta despre Liviu Vârciu! Motivul pentru care a fugit de acasă, absolut incredibil! Nu, nu, n-are legă... Condamnate la suferință! Motivul halucinant pentru care o mamă și două fetițe sunt condamnate să trăiască în beznă total...
Ultimele știri