Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ozana Barabancea, dezvăluiri extrem de emoţionante: „Mă simt onorată că sunt mama lui”

Ozana Barabancea a făcut dezvăluiri extrem de emoţionante despre cele două comori ale sale: Andrew şi Gloria, copiii ei. Jurata de la "Te cunosc de undeva" l-a primit pe colegul nostru, reporterul special Dima Trofim în casa ei, chiar în ziua în care fiul său şi-a sărbătorit ziua de naştere.

Ozana Barabancea

„Pentru mine ca mama, e un moment destul de emoționant, că indiferent de vârsta lui, eu sunt mama lui și el rămâne fiul meu”, a spus emoționată Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea, copleşită de magia Sărbătorilor, care sunt tot mai aproape, este copleșită de emoții dar mai ales de dragostea copiilor, care îi sunt îngeri! Celebra artistă nu concepe bucuria Sărbătorilor, departe de fiica Gloria şi de fiul Andrew. Cât despre anul care bate la uşa, Ozana Barabancea are planuri măreţe împreună cu fiul şi fiica sa.

Artista care e profesoară, de mulţi ani, nu s-a săturat de învăţat! Ozana Barabancea e mândră foc pentru că este colegă cu ai ei copii şi nu exclude ca la 70 de ani, să fie tot pe băncile şcolii.

„Îmi place enorm să învăț, e al treilea master, să fiu masteranda la 50 de ani e o formă reală de smerenie”, a spus artista.