Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Părăsit de Vulpița, Viorel a ajuns să doarmă cu un ursuleț în brațe: "Încă îți simt mirosul. Te iubesc!"

Durere mare pentru Viorel. Soţul Veronicăi îşi strigă disperarea şi o imploră pe tânăra lui nevastă să se întoarcă la el. Mai mult, azi dimineaţă, atunci când reporterii Acces Direct l-au vizitat pe Viorel, acesta i-a făcut o promisiune solemnă Veronicăi, chiar în faţa camerei de filmat.

Au trecut șase zile de când Viorel a rămas singur în București. În urmă cu aproape o săptămână, la nervi, Vulpița a decis să plece la Blăgești și să-l părăsească pe tatăl fetiței sale.

Viorel plânge și iar plânge cu lacrimi amare plecarea Vulpiței la Blăgești. Soțul îi mai dă o șansă Veronicăi, ba chiar, îi face și declarații de iubire emoționante.

Plecarea Vulpiței nu anunța o asemenea durerea, dar, se pare că Viorel nu rezistă fără marea lui iubire.

”Nu-mi place așa singur, trebuie să fie aici. Am dormit singur, nu se poate așa. Sunt ultimul prost, stau așa și mă uit după ea cum a plecat”, a spus Viorel.

Ulterior, după ce a mărturisit că nu îi place viața de burlac, Viorel Stegaru a uimit pe toată lumea cu o declarație de dragoste emoționantă.

”Te iubesc mult, încă îți simt mirosul. Vreau ca în zilele următoarele să fim din nou o familie unită, vreau să vii înapoi, să vii acasă. Dacă vii înapoi, o să aduc și fata și o să fim o familie”, a fost declarația de iubire, dar și promisiunea lui Viorel.

Deși este supărat și plânge cu lacrimi amare plecarea soției sale, ceva din interiorul lui Viorel spune că familia i se va reîntregi.

”Cum să nu o iubesc, dacă nu o iubeam, nu mai eram aici. Nu știu câte zile mai resist singur aici. Fac orice ca să vină înapoi. Eu cred că o să vină”, a concluzionat Viorel.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Video