Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Pe unde s-au plimbat Vulpița și Viorel, înainte să fie confirmați cu Covid-19! | Foto

După vestea șocantă venită ieri, prin care se anunța faptul ca Vulpița și Viorel au fost confirmați cu noul tip de coronavirus, lumea se întreabă, cu siguranță, de unde au luat soții Stegaru virusul.

Joi, cea care a confirmat că Vulpița Veronica și Viorel Stegaru, invitați permanenți la Acces Direct, sunt infectați cu noul coronavirus, a fost chiar moderatoare emisiunii, Mirela Vaida.

Vulpița Veronica, Viorel Stegaru și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați cu noul coronavirus

Prezentatoarea Acces Direct a povestit că Veronica s-a întors recent din localitatea natală, Blăgeșți din județul Vaslui.

"Veronica s-a întors de la Blăgești. A plecat din București, aici unde erau mereu supravegheați. La noi se respecta cu strictețe toate regulile impuse. (...) Veronica nu a făcut febră, iar soțul ei s-a simțit bine. Pentru ca lucrurile să fie foarte clare, producătorii de la Acces direct s-au gândit să le facă un test, iar acesta a ieșit pozitiv la soții Stegaru", a mai spus Mirela Vaida

Vulpița și Viorel Stegaru au fost confirmați cu Coivd 19! Mirela Vaida: "Nu am intrat în contact direct cu ei"

Problemele se țin lanț pentru Vulpița și Viorel

Se pare ca problemele se țin lanț de familia Stegaru, care nu scapă de una, că dă într-alta. Asa se face că exact când s-au liniștit apele între cei doi soți, dupa luni de zile de divergențe, pe când se credea că se înțeleg mai bine ca oricând, virusul le-a stricat planurile si i-a lovit pe amândoi.

Vulpița, probleme de sănătate! Viorel este extrem de îngrijorat! Cu ce afecțiune se confruntă Veronica Stegaru!

Parcă, în ultima vreme, prea frumos au decurs lucrurile între cei doi soți din Blageșți. Veronica s-a întors la București, după ce și-a dat seama că-l iubeste pe Viorel. Cei doi sunt, se pare, precum sarea și piperul, deși, au ajuns la Acces Direct, în urma unui scandal iscat între ei, se pare că în ultima vreme spiritele s-au calmat și toate întâmplârile care au avut loc în viața lor în ultima vreme, i-au apropiat si i-au adus, din nou împreună.

Faptul că cei doi se iubesc o demonstrează fotografiile postate chiar de ei, marți, după ce Veronica s-a intors de la Blăgești.

Veronica și Viorel au făcut o excursie la munte

După intoarcerea Vulpiței, în brațele lui Viorel, cei doi au avut o ieșire în mijlocul naturii, și precum doi porumbei, Vulpița și Viorel și-au declarat iubirea, dar au postat și pe conturile lor de socializare, imagini împreună de la munte, ba mai mult își declarau dragostea în văzul tuturor.

Vulpița, probleme de sănătate! Viorel este extrem de îngrijorat! Cu ce afecțiune se confruntă Veronica Stegaru!

Vulpița și Viorel au vizitat Castelul Peleș, Masivul Piatra Craiului, dar și Peștera Dâmbovicioara. De aici, cei doi au postat fotografii, pentru ca toată lumea să fie martoră la fericirea lor.

La imaginea postată de Veronica, Viorel a postat trei inimioare, semn ca o iubește mult pe soția lui Vulpița.

Vulpița și Viorel Stegaru au fost confirmați cu coronavirus. Și un membru al echipei Acces Direct a fost testat pozitiv cu Covid-19, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de vineri, emisia să își urmeze cursul firesc.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro