Pe viaţă şi pe moarte! Stela Popescu și Cristina Stamate, legături nebănuite. ”A luat-o cu ea, tabloul și crucea de la înmormântare au prevestit!”

Au rămas prietene şi dincolo de moarte! Iată cum s-au cunoscut Stela Popescu şi Cristina Stamate, dar și cum au devenit prietene pe veci

Au rămas prietene şi dincolo de moarte! Iată cum s-au cunoscut Stela Popescu şi Cristina Stamate, dar și cum au devenit prietene pe veci.

Au fost zeci de ani ca două. surori. Au impărţit lacrimi, zâmbete, bucurii, trăiri și emoţii! Prietene adevărate, surori de suflet, Stela Popescu şi Cristina Stamate au jucat pe aceeaşi scenă şi au împărţit chiar și cabina de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

Dar nimeni nu s-a gândit că moartea le va lua una după. alta. Nimeni nu s-a gândit că un semn divin de la înmormânarea Stelei Popescu avea să o cheme, parcă, pe Cristina Stamate lângă ea.

Când Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum, în ropote de aplauze, un moment care le-a dat fiori apropiaţilor a fost acela în care crucea Stelei şi tabloul ei parcă s-au prăbuşit unul după altul. Superstiţiile spun că acesta ar fi prevestit un semn rău. Dar nimeni nu s-a gândit că ea, Cristina, va pleca în lumea veşniciei lângă Stela, la doar. o zi de la înmormântarea marii actrițe.

O zi care a însemnat mai mult ca zeci de ani, zeci de ani în care cele două stele ale Teatrului Românesc au fost alături la bine, dar şi la greu. Iar amintirile cu ele vor rămâne mereu în inimile tuturor!

Stela i-a mulţumit pe pământ Cristinei şi probabil i-a mulţumit încă odată că a mers lângă ea, în Ceruri, căci una fără cealaltă, erau parcă precum. ziua fără noapte!

Ultimele știri