Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Petruţa, inima ruptă! După trei luni de dragoste, iubitul a dispărut!

Este îndrăgostită, până peste cap, de bărbatul cu care spune că a petrecut cele mai frumoase 5 luni din viaţa ei. Apoi, el ar fi părăsit-o fără niciun motiv. Petruţa, tânăra îndrăgostită, spune că din cauza iubitului ei, ar fi încercat să îşi ia viaţa de trei ori.

Petruța,tânăra părăsită de iubit

Tânăra pune că în aprilie, într-o zi de joi l-a cunoscut pe Marius, tânărul de care s-a îndrăgostit. Băiatul era şofer. În acea zi, Petruţa a vrut să meargă la Vâlcea, pentru a-şi face buletinul. În autocar, şoferul i-a pus telefonul la încărcat și i-a pus muzică.

Cei doi au făcut schimb de numere de telefon, s-au adăugat reciproc pe facebook. Au continuat să vorbească pe whatsapp. Se întâlneau în apartamentul lui din Craiova atunci când el venea în cursă. Se comportau ca un cuplu, se plimbau, ieșeau de multe ori împreună, de câte trei, patru ori pe săptămână.

În urmă cu două luni, el i-a spus ei că se despart, să-l lase în pace, căci el pleacă din Craiova. Atunci ea „a simţit că a murit”. Ea l-a căutat după, dar el nu i-a mai răspuns şi a blocat-o pe facebook.

A continuat să-l caute, să vorbească cu prietenii lui, să afle dacă acesta are pe altcineva şi i s-a spus că Marius este singur. După ce Marius a părăsit-o, ea nu poate mânca nimic, a început să consume alccol, să se drogheze. Tânăra spune că ea nu-şi imaginează viaţa fără el. Vrea să se împace.