Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Plânge de dorul soției! Părăsit după 20 de ani! Gigel Gherghiceanu: S-a dus să ia pâine, dar nu s-a mai întors!

În loc să se pregătească de sărbători, cu zâmbetul pe buze, plânge şi suspină după mama copiilor săi. Femeia a plecat de acasă, acum aproape o lună. A plecat să ia pâine, dar se pare că drumul spre casă nu l-a mai găsit. Ar fi găsit, în schimb, drumul spre un alt bărbat.

Gigel Gherghiceanu

Fără să-i pese, parcă, de cei trei copii pe care i-a lăsat fără iubirea ei. La fel cum se pare că nu i-a păsat nici de tatăl celor mici. Gigel Gherghiceanu urlă, cât îl ţin plâmânii, că o iubeşte pe femeia care l-a abandonat, la fel de mult ca acum 20 de ani, atunci când s-au cunoscut.

Gigel susține că Florentina a plecat de acasă pe 2 decembrie. În ziua respectivă, femeia ar fi gătit mâncare mexicană, și-ar fi făcut baie în caravană , apoi ar fi plecat la primărie și ar fi mers să cumpere pâine. Florentina ar fi trimis pâinea acasă cu un taxi, însă ea nu s-a mai întors.

Femeia nu îi mai răspunde la telefon iubitului ei, iar acesta crede că Florina vorbește la telefon doar cu copiii. Femeia le-ar fi spus copiilor că s-ar fi căsătorit și nu s-ar mai întoarce acasă.

Gigel susține că nu a bătut-o niciodată pe Florentina. Aceasta s-ar fi supărat pe el, pentru că ar mai fi făcut scandal, din cauza neajunsurilor. Însă Gigel vrea ca Florentina să se întoarcă acasă la copii. Bărbatul spune că este dispus să plece de acasă numai să se întoarcă femeia la copii.