Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

"Trebuie să plătească doar pentru 2 fapte!" Soţia poliţistului acuzat de pedofilie rupe tăcerea! "I-a fost dragă, atâta tot!"

Soţia poliţistului acuzat de pedofilie, în urma cu 2 ani, face acuzaţii grave! Marinela Stan nu mai are linişte de când soţul a fost arestat şi cere să i se facă dreptate. Fosta asistentă medicală susţine că are dovezi că bărbatul ei ar fi acuzat de prea multe fapte.

Marinela Stan, soția polițistului pedofil revoltată după ce soțul ei a fost acuzat de mai multe fapte, pe care nu le-ar fi făcut. Femeia spune că soțul ei ar trebui să plătească doar pentru 2 fapte, nu și pentru cele 16 dosare în care este acuzat. Polițistul în cateva zile a fost acuzat de 18 fapte de pedofilie.

Soțul Marinelei a fost arestat pentru pedofilie pe 8 ianuarie 2018. Pe 5 Ianuarie, polițistul a fost surprins pe camerele de supraveghere când mângâia în lift doi copii.

Când a apărut stirea nu se știa cine este individul și polițiștii au dat imaginile în presă ca să-l găsească. Soția polițistului pedofil spune că aceștia știau încă de a doua zi, dar au ascuns. Aceasta ar avea acte la dosar care dovedesc că el a fost identificat încă de a doua zi și urmărit câteva zile, apoi arestat. Soția este supărată că s-a mințit în presă.

Soția polițistului spune că vrea să fie judecat soțul ei doar pentru faptele pe care le-a făcut, doar două, din cele 18 fapte care i s-ar fi pus în cârcă. Femeie spune ca i s-au pus în cârca toate faptele de pedofilie pe care polițiștii nu au fost în stare să le rezolve de ani de zile.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Video