Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Povestea Reginei prăjiturilor: A făcut bani din depresie și din greutățile la care viața a supus-o

 
+2 click pentru
galerie

Alina Dulămescu este supranumită regina prăjiturilor. Depresia a fost cea care a împins-o să intre în bucătărie. Şi nu să mănânce dulciuri, ci să îşi descopere o pasiune care a devenit, în scurt timp, o adevărată afacere. Una chiar profitabilă!

Adică, să prepare torturi şi prăjituri cum numai în America găsim. Într-un interviu în exclusivitate, acordat emisiunii "Acces Direct", Alina a dezvăluit secretul unei afaceri de succes, dar și cum a reușit să facă din greutățile vieții un început nou pentru ea și pentru familia ei.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI