Căutare Live

Povestea mamei Lia și a lui Valentin Caprariu de pe TikTok. Câți bani fac cei doi de pe platformă

Mama Lia și Valentin Caprariu sunt unul dintre cele mai iubite perechi de pe TikTok. Femeia și fiul său au o comunitate uriașă pe platformă. Iată câți bani reușesc să facă cu videoclipurile pe care le urcă.

Mama Lia și Valentin Caprariu sunt unul dintre cele mai iubite perechi de pe TikTok. Femeia și fiul său au o comunitate uriașă pe platformă. Iată câți bani reușesc să facă cu videoclipurile pe care le urcă

Antena 1

Valentin Caprariu a povestit că s-a apucat de TikTok după ce pandemia a început. El a explicat că se plictisea acasă și că, în vizitele la mama sa, i-a venit ideea să apară și ea în videoclipuri.

Cum primul lor TikTok a devenit viral, cei doi au făcut și altele.

”Pandemia a fost de vină pentru că m-am cam plictisit acasă și mi-am făcut TikTok în timpul pandemiei. Atunci, făcând TikTok acasă, m-am dus pe la maică-mea. O mai prindeam și pe ea în cadru până am făcut un clip care a ajuns viral.”, a povestit Valentin Caprariu despre modul în care a ajuns să posteze pe platformă.

Citește și: Shiloh Jolie, fiica Angelinei Jolie, își arată mișcările de dansatoare. Își dorea să devină băiat, dar e mai feminină ca oricând

Mama Lia locuiește de 15 ani în Salerno: ”Mă simt bine aici. Când e copilul lângă mine mă simt foarte bine. Suntem din Lugoj. Membrii familiei sunt bucuroși că ne văd pe TikTok. De când era mic, îmi plăcea să glumesc, să râd cu el (n.r. fiul Valentin). E ținuta pe care o port și în casă.”

Însă căciula mamei Lia a devenit marca celor doi, căci accesoriul a ajutat-o să câștige simpatia internauților.

Câți bani fac mama Lia și Valentin Caprariu de pe TikTok

Valentin Caprariu a spus și câți bani câștigă lunar din videoclipurile la care muncește mult împreună cu Lia, mama lui.

”Este monetizarea activă pe Italia. Asta înseamnă că pe vizualizări iei bani. Este plătit foarte puțin. Probabil că, la sfârșit de lună, pe contul meu poate fac 200 de euro. Acum, TikTokerii care au milioane de followerși sau milioane de vizualizări pe zi fac undeva la 100 de euro pe zi.”, a spus Valentin Caprariu.

Citește și: Un tânăr a mers în club, dar când a ajuns acolo toți l-au privit ciudat și au fugit de el. Ce i-a apărut pe față

Ultimele știri