Prima reacție a Adinei Buzatu după ce a apărut la Chefi la cuțite împreună cu fiica sa: "Credeți-mă, este o muncă șocantă!"

Adina Buzatu și fiica ei, Sara le-au făcut o surpriză chefilor în cea mai urmărită emisiune culinară de la Antena1. Cele două s-au distrat de minune, iar surpriza a fost una de proporţii atunci când au aflat verdictul celor trei super bucătari.

Prima reacție a Adinei Buzatu după ce a apărut la Chefi la cuțite împreună cu fiica sa: "Credeți-mă, este o muncă șocantă!"

Adina Buzatu și fiica sa, show de zile mari în bucătăria "Chefi la cuțite"! În ediția 21 din sezonul 8 al emisiunii "Chefi la cuțite", celebra Adina Buzatu a venit împreună cu fiica sa, Sara, pentru a face chefilor o surpriză de zile mari!

În bucătăria emisiunii "Chefi la cuțite" și-a făcut apariția celebrul stilist Adina Buzatu.

Am descoperit astfel că vedeta nu este pasionată de bucătărie, spre deosebire de fiica sa, care preferă mâncărurile sănătoase, gătite în casă. În timp ce au pregătit o delicioasă rețetă de somon cu noodles și legume, Adina Buzatu și fiica sa, Sara, au povestit detalii emoționante și surprinzătoare din viața lor.

"Astăzi eu sunt chef la nivel declarativ, ea e spus chef", a dezvăluit Adina Buzatu, care a recunoscut apoi că bucătăria este locul pe care îl vizitează ca să își ia un pahar de apă, fiindcă ea nu gătește.

Adina Buzatu despre experiența de la Chefi la cuțite

Surpriza a fost uriașă atunci când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dezvăluit verdictul! Adina si fiica sa au luat doua cuțite!

"Uitându-mă acum la imagini mi se face pielea de găină de emoție, deci a fost o experiență unică pentru mine și foarte frumoasă prin prisma faptului că este o atmosferă extraordinară, este o producție enormă, nu știu, oamenii văd la televizor că, mă rog, arată spectaculos emisiunea, dar credeți-mă, este o muncă în spate șocantă, efectiv! Mie mi se pare incredibil câți oameni lucrează, câți profesioniști extraordinari pun lucrurile cap la cap. Foarte frumos a fost!", spune Adina Buzatu.

"M-am bucurat că nu-i impresionez pe chefi doar prin ținute, ci îi impresionez și prin gătit și dacă mă întreba cineva, atunci, imediat, eram în stare să mă înscriu și la concurs, la tot, deci să vin acolo să particip la mai multe emisiuni. Mi s-a părut genială experiența", spune Adina Buzatu.

Ultimele știri