Prima reacție a Mirelei Vaida după ce a fost atacată în direct. Prezentatoarea este în lacrimi și cu greu se poate stăpâni

Prima reacție a Mirelei Vaida după ce a fost atacată în direct,în mijlocul emisiunii Acces Direct de către o femeie goală, cu un pietroi imens. Prezentatoarea TV a fost la un pas de tragedie dacă nu s-ar fi ferit în ultimul moment. Atenție, urmează imagini cu impact emoțional!

Cum a reacționat Mirela Vaida după ce a fost atacată în platoul de filmare Acces Direct de către o femeie dezbrăcată, înarmată cu un pietroi imens

Antena 1

Update 19:30 - Antena 1 confirmă incidentele ce au avut loc în cursul zilei de 19 martie, în platoul emisiunii Acces Direct, când Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de un om al străzii ce a intrat prin efracție. Autoritățile au fost sesizate imediat, iar Poliția a deschis deja o anchetă. După primele cercetări, femeia este un caz cunoscut în sectorul 1 al capitalei pentru diverse evenimente similare.


Clipe grele pentru una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Mirela Vaida a avut parte de un eveniment total neașteaptat.

În timpul emisiunii din această seară, o femeie complet dezbrăcată a încercat să o atace pe Mirela Vaida chiar în timp ce prezenta subiectele zilei. Aceasta a țipat când a văzut că cineva se îndreaptă spre ea violent și s-a ferit în ultimul moment de pietroiul care a fost aruncat către ea.

Vezi imagini din momentul în care Mirela Vaida a fost atacată în direct în GALERIA FOTO

Prima reacție a Mirelei Vaida după ce a fost atacată în direct

Mirela Vaida a revenit în direct, însă cu greu își poate stăpâni lacrimile de teamă. Șocul trăit de prezentatoare este foarte mare.

Citește și: Ce s-a întâmplat în platoul Acces Direct după ce Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de o femeie dezbrăcată

"Sunt în stare de șoc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și n-aș vrea să cedez în direct. Da, am fost atacată fic în momentul când am intrat în platou. După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avea un pietroi destul de mare si de greu care trebuia să fie în capul meu. Nu știm cine este doamna. A intrat pe o ușă lăturalnică", spune Mirela Vaida.

Citește și: Mirela Vaida, asistată de psiholog în direct, după ce a fost atacată de o femeie în platoul Acces Direct

"M-am interesat și colegii mei nu spun să fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei. Au acoperit-o cu o pătură, cu o prelată, o draperie, nu știu ce au găsit aici. Am chemat poliția și eu am luat un calciu. Mi-au dat colegii mai multe să pot cât de cât să mă calmez pentru că sunt în șoc.", spune Mirela Vaida cu lacrimi în ochi.

Mirela Vaida, atacată în direct cu un pietroi. Platoul emisiunii Acces Direct a fost spart

Femeia ar fi intrat pe o ușă lăturalnică fără ca cineva să o vadă. Aceasta striga cât putea de tare: "Să-mi dai banii. Sămi dai banii!" și a aruncat pietroiul spre Mirela Vaida. Mirela Vaida nu o cunoaște pe femeia în cauză și nici colegii din platou. Atacatoarea a fost imediat imobilizată de angajații emisiunii, iar poliția a fost sunată imediat pentru a interveni.

Citește și: VIDEO - Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens. O femeie dezbrăcată a dat buzna în platoul Acces Direct

"Îmi este frică pentru viața mea. Femeia asta a venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Nu știu, m-am șocat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede.

Norocul meu e că nu m-a nimerit. Ce să vă spun… Sper să reușesc să continui emisiunea. Doamna psiholog a intrat în direct să mă ajute", a spus

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea momentul.

Ultimele știri